Máte nejakú filmovú scénu, ktorú by ste chceli zažiť?
Nemusí to byť žiaden konkrétny film. Ja som vždy snívala vystúpiť s autobusu po zaplatení lístka To som si už splnila .. a ešte chcem hodiť drahé sklo alebo porcelán( vázy, taniere) o stenu Prosím neskúmajte moju psychiku a venujte sa hlavnej otáz
no z busu som vystupoval už aj ja po zaplatení .... ale raz som v jednom filme videl (francúzsky film) ako sa párik bozkáva pod Eiffelovkov takže to chcem i ja
chcel by som riadiť nejaké auto v moc veľkej rýchlosti , utekať nejakým mafiánom a popritom ochraňovať nejaké pekné dievča , no.. a tých "zlých" by som zneškodnil tak, že by som preskočil z jedného auta na druhé v plnej rýchlosti a nejako zneškodnil vodiča potom by nabúrali , rýchlo by som preskočil späť na svoje pôvodné auto a odišiel s tým pekným dievčaťom niekde... na pekné miesto XDDD to asi nie je scénka sorry to už je asi príbeh , ale takto nejak by som si to predstavoval. reálne hm?
Inak baby tu pridali dosť veľa romantiky tak mi napadlo že klasika je chalan bežiaci za dievčinou , ktorá na nejakom dopravnom prostriedku odchádza( autobus,lietadlo) a on sa ju snaží zastaviť, vyzná jej lásku , všetci tlieskajú .. mm
Chcem vojsť do domu a nevyzuť sa ako vo večšine filmov alebo sa tak navzájom doplňovať s niekým ako kamaratky v serialoch a rada by som predniesla taký dojímavý príhovor ako to robia ludia vo filmoch ktorý napr. vylezú na stôl a na celú miestosť povedia čo majú na srdci a všetci sa pozeraju a potom zatlieskaju alebo povedia: "máš pravdu holka!" bláznivé čo?
Ja by som chcela zažiť väčšinu filmov, ktoré považujem za najlepšie. Napr. Pán prsteňov, Matrix, Narnia, Rýchlo a zbesilo, Deň keď sa zastavila Zem, Piráti z Karibiku, atď...
neviem,ci to bola filmova scena,ale...chcem zacat svoj (naj)vaznejsi vztah s muzom nocou plnou vasne a nesputaneho sexu.o,aby som nezabudla,v tu noc by som daneho muza videla prvykrat vo svojom zivote.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
1:26 o_o
Zbaliť si pár vecí a ísť preč z tejto spoločnosti...
a veľa scén zo seriálu Queer as folk (hlavne tie v sprche)
a ešte veľa, veľa iných z iných filmov
(vážne mi nič normálnejšie nenapadá
je ich veľa, ale o ktorejkoľvek z tých, na ktoré som si práve spomenula, sa úplne vážne hanbím napísať
(A pre toho kto videl nie nieje to ta cast ktora vas hned napadne!