Oceány... Žiadna zem nablízku, päťmetrové vlny a pod nohami ryby ako diaľkové autobusy, dinosaury z Jurského parku, priesvitné medúzy, chobotnice s Tesco igelitkou na hlave... a ešte budem v kajaku, nie?
Asi nič z čoho by som sa nejak extra bál, ale keď mi niečo lezie po tele(okrem žien) alebo počujem muchu, osu, včelu, komara tak nehorazne nervy mi to robi
Pffff to je fórum ako pre mňa, ja mám toľko strachov že by sa sem ani nepomestili. No tak schválne, vymenujem ich zopár-
strach z pavúkov
strach z prejavov
strach otvoriť oči pod vodou
strach z bodavého hmyzu
strach z výšky
strach zo straty blízkeho
strach z bolesti (fyzickej)
A mnoho ďalších. No ja som dosť bojazlivý človek :/
Ale jak je v kazdom meste prijebana kostolna veza
Na ktoru vsetci chcu splhat, lebo wow fun much history
A vedie tam 8000 smyklavych neosvetlenych tocitych schodov
A cele schodisko ma sirku mojho zadku
Takze sa tam neda otocit, ked mas ludi za sebou
Z tmy, noci, pavúkov, zo zvracania(pretože som sa raz začala dusiť a skoro umrela ), zo všetkého hmyzu, z lietajúcich mravcov, otáčavých dverí(raz som sa v nich zasekla)....a ešte véľa...
A ešte hlbokej vody..nikdy by som neskočila do vody, kde nedočuahnem na dno.. :
Fobiu z ludi. Naopak, vytahy milujem, je to moj najoblubenejsi dopravny prostriedok ale nezmasam ked mam ist vytahom s ostatnymi ludmi, vzdy radsej pockam a potom idem sam.
Občasny neznesitelny perfekcionista ,t.j nedokazem robit ine veci,v hlave sa idem zblaznit,a prezivam muky ak je nieco v neporiadku,napriklad niečo nesedí,deka neni uprataná,na ktorej sedím pri TV,inokedy keď som kludny tak absolutny vpazista
gombíkofóbiu
retiazkofóbiu
prsteňofóbiu
kruhovonáušnicovúfóbiu
medenocentovúfóbiu
stárnutiofóbiu
- neviem ako sa a či sa to nejako naozajsky volá tak aspoň takto
..a ešte pridám asi aj:
nevydarenovzťahofóbiu
dôverofóbiu
mám fóbiu z hlbokej vody, pravidelne sa mi sníva že sa topím :/ a ďalej ešte trochu z tmy, a z mrtvol... a kedysi som bola odborník na fóbie všetkého druhu...taká zaujímavá je napr. ANATIDAEFÓBIA, čo je fóbia, že niekde na svete existuje kačka, ktorá ťa sleduje ďalej bola aj fóbia z čísla 6 a dlhých slov , ale tie názvy si veľmi nepamätám
od nejakych 11 rokov z doktorov.. uz sa mi aj stalo, ze som od strachu na prehliadke odpadla a mavala som fakt zle stavy, ked som kvoli zdravotnym problemom musela chodit pravidelne na kontroly.. a je to dost na prd, lebo kym nebudem umierat, tak ma k doktorovi asi nikto nedostane no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
teda ženy nie
strach z pavúkov
strach z prejavov
strach otvoriť oči pod vodou
strach z bodavého hmyzu
strach z výšky
strach zo straty blízkeho
strach z bolesti (fyzickej)
A mnoho ďalších. No ja som dosť bojazlivý človek :/
a vždy ked' mám paranoje tak ma idú zožrať
ale mám fobiu z hmyzu, pavúkov, spermií a veľkých áut.
Ale jak je v kazdom meste prijebana kostolna veza
Na ktoru vsetci chcu splhat, lebo wow fun much history
A vedie tam 8000 smyklavych neosvetlenych tocitych schodov
A cele schodisko ma sirku mojho zadku
Takze sa tam neda otocit, ked mas ludi za sebou
..tak z toho.
A ešte hlbokej vody..nikdy by som neskočila do vody, kde nedočuahnem na dno.. :
a este mam fobiu z tmy a zo psov..neviem preco
retiazkofóbiu
prsteňofóbiu
kruhovonáušnicovúfóbiu
medenocentovúfóbiu