Witcher 1,2,3 aj zo všetkými dlc , je to fakt srdcovka :3 medzi moje oblúbené patrilo aj CS:GO ale bohužial prestalo ma to baviť, a hrával som aj Drakensang online asi 4 roky ale ani to už nieje to čo bývalo
Aj keď momentálne veľmi nehrávam, tak kopec. Fahrenheit, Beyond: Two Souls, Heavy Rain, Alan Wake, Silent Hill 2, Resident Evil 4, Syberia adventúry, Dragon Age: Origins, Metal Gear Solid 3 a 4, Final Fantasy VIII atď.
prešiel som veľa hier, ale pri ktorej som najviac času strávil...hm, asi klasicky Warcraft: Reign of Chaos a Frozen Throne, CS 1.6 som dusieval, Call of Duty 1,2 bola tiež zábava, Assassin's Creed 2 bola parádička, aj pri LOL-ku som strávil nejaký čas, Wolfensteinov som zopár prešiel, staré aj novší Doom (nie najnovší), Crysis 2 tiež dosť dobré... nedávno tu niekto hádzal Knights & Merchants, to je tiež parádna hra, avšak pekelne ťažká...atď, atď... a jo, ešte Settlers 5: Heritage of Kings ma dosť bavilo...
GTA Online, Zaklínač 3, TLoU to som bol normálne smutný, že som to už prešiel, FC4 bolo fajn, teraz som zvedavý na novú mafiu, a plánujem ešte Tom Clancy's The Division a FC Primal kúpiť, inak je toho viac ale najviac toto.
@openmindedfreak ten nový Doom som vyskúšal, to len ideš, strieľaš a to je tak všetko, ale keď nehľadáš nejakú komplikovanú hru, kde treba premýšľať, len si chceš rozjebať veľké množstvo protivníkov, tak je to fajn hra, keď bude lacnejšia, asi kúpim aj to.
@yacopsae tak to mi je jasné, veď koniec koncov všetky Doomy boli len o tomto, a jo, spomenul si tu aj Toma Clancysa, som prešiel Splinter Cell 1 a 3, to boli tiež dosť dobré hry, aj Splinter Cell: Conviction by som si niekedy raz dal, tam ho zradila vlastná agentúra a už nepoužíva toľko tie high tech vecičky, The Division vyzerá tiež dobre, ale to by som si musel najprv nejaký normálny PC kúpiť ... možno časom...
Mafia 1
Mafia 2
Counter Strike 1.6
Counter Strike GO
Garry's Mod
Call of Duty: Modern Warfare 3
Half Life 1
Half Life 2
Half Life 2 : Episode one
Half Life 2 : Episode two
Half-Life: Opposing Force
Half-Life: Blue Shift
Half-Life: Decay
Need For Speed : World
Need For Speed: Most Wanted
The Stanley Parable
Portal 1
Portal 2
Grand Theft Auto : San Andreas
Grand Theft Auto : V
Fallout 4
Hitman I
Hitman II
Hitman III
Need For Speed Underground
Driver San Francisco
FEAR : Extraction Point
Rome Total war
F.E.A.R
Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter
Racedriver GRID
The Stronghold Collection
rome total war alexander
Need For Speed Pro Street
command & conquer generals
command conquer les guerres du tiberium
James Bond 007
Nemo
Harry Potter
moja najoblubenejsia hra je Lineage 2, od strednej az po vysku som to drtil strasne, mal som aj uspechy ale potom ked clovek ostane hrat sam tak onlinovky uz niesu take zabavne. A navyse NCsoft to posral s novymi Patchami najhorsi je God Of Destruction, potom to ide dole vodou len
zahraj si aj dvojku, v podstate rozšírený svet a rovnaké ovládanie, tá trojka je už trocha odlišná, ale teraz nedávno som ju dohral, hej a skúsil som Gothic 4, malebné, ale potrebujem k tomu lepší pc @likjul
ja som hral asi každú lepšiu hru s hodnotenim nad 75% od roku 1998 ( nerátam hry na konzoly - jedina konzola co som mal bolo Nintendo ) ale uz nehravam tak casto kedze nie je cas a ani ma to neba uz ale ak vyjde nejake brutalne RPG tak sa donho zazerem na stovky hodin - vid zaklinac 3 momentalne hram lolko na easte ale rankedy su otras nakolko skoro vzdy chytitm feederov aleebo noob adc ( ja hravam support only ) a ešte ma aj SMITE velmi bavi a osobne sa mi paci o dost viac ako lolko ale nehrava ho nikto z mojich znamych preto ho hram fakt iba prilezitostne ak hravate LoL resp SMITE na steame tak dajte koment a dam vam nicky na LoL a SMITE a mozeme dat game
teraz som si uvedomil, ako málo som sem toho napísal Hitmanov som tiež rád hrával, 2 a 4 prejdenú, dvojku dokonca viackrát... Mafia I je bomba, II sa mi už pomenej páčila, Far Cry 1,2 tiež prejdené, je toho fakt dosť...
ja som si nikdy nekupil pc hru všetko som upravil trošku
hram iba v zime ked mam čas
milujem rusku hru STALKER CLEAR SKY a aj jej dalšie dva klony
dalej METRO celkom haluz
dalej celkom ušla FAR CRY 3 alebo Crysis
v poslednej dobe nemam čas na žiadne hry lebo makam a makam do zblbnutia,
Hawken, Dark Souls, Dark Souls 3, Witcher , X-Com 2, Dwarf Fortress, UnReal World, Arma 3, Hearts of Iron 4, Lords of the Fallen, Metal Gear Solid 5
momentálne.
Najobľúbenejšie zo všetkých čo som za celý život stretol, aj keď už ich nehrávam:
Braid, Planescape Torment, Metal Gear Solid 1, Portal, The Suffering: Prison is Hell,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
X Rebirth
X2: The Threat
Black Ops 2
Far cry 2
Splinter Cell
+kopa iných, ale toto je vrchol rebríčka
Tekken
Need for Speed
Crash Bandicoot (klasika)
xoxo
ale rad sa vraciam k starym hram, red alert, heroes, age of empires, a dokonca aj harry potter tie prve diely
ale ľúbila som L4D (aj 2)
WoW
LA2
a klasika Sims (1 a 3.... dvojka bola na pajču ) a Zoo Tycoon
...
Mafia 2
Counter Strike 1.6
Counter Strike GO
Garry's Mod
Call of Duty: Modern Warfare 3
Half Life 1
Half Life 2
Half Life 2 : Episode one
Half Life 2 : Episode two
Half-Life: Opposing Force
Half-Life: Blue Shift
Half-Life: Decay
Need For Speed : World
Need For Speed: Most Wanted
The Stanley Parable
Portal 1
Portal 2
Grand Theft Auto : San Andreas
Grand Theft Auto : V
Fallout 4
Hitman I
Hitman II
Hitman III
Need For Speed Underground
Driver San Francisco
FEAR : Extraction Point
Rome Total war
F.E.A.R
Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter
Racedriver GRID
The Stronghold Collection
rome total war alexander
Need For Speed Pro Street
command & conquer generals
command conquer les guerres du tiberium
James Bond 007
Nemo
Harry Potter
hram iba v zime ked mam čas
milujem rusku hru STALKER CLEAR SKY a aj jej dalšie dva klony
dalej METRO celkom haluz
dalej celkom ušla FAR CRY 3 alebo Crysis
v poslednej dobe nemam čas na žiadne hry lebo makam a makam do zblbnutia,
momentálne.
Najobľúbenejšie zo všetkých čo som za celý život stretol, aj keď už ich nehrávam:
Braid, Planescape Torment, Metal Gear Solid 1, Portal, The Suffering: Prison is Hell,
Sims (len trojka)
Minecraft
GTA San Andreas- ja viem, niekto by povedal že päťka je lepšia no u mňa bola vždy a je najlepšia San Andreas
To sú moje naj a peosím neosudzujte ma aké hry hrajem, ako hovorí jedna reklama- "Mňa to proste baví."