@lowinqa zaujimave.. mozno som mala stastie na fajn ludi ja teda a musim sa priznat, ze svojich spoluziakov neocumujem, tak neviem, ako su na tom chalani v priemere
@firestorm No tak teraz sa pekne krásne považuj za alfa samca.
@hoperpohroma Na to sme rovnako. Spolužiaci sú buď Bieberi alebo MCDonaldové príšery. Potom je tam jeden normálny ale ten nosí furt mikiny aby mi nebolo vidieť hrdlo. Možno sa predomnou chráni! :o
Myslím,že mám a veľa. Bývam často závislá na danom tele,proste hladkať a dotýkať sa určitých častí by som mohla až kým by mi ruky neodpadli. Bruško,hrudníček,krk zozadu atď. No a potom sú tu také pre niekoho obyčajné veci,že byť dlho v objatí a tak. A hej,ešte rada trieskam xx o stenu
mám príjemné zimomriavky a také tie endorfínové pocity keď mi niekto niečo kreslí po ruke, nie sú to sexuálne pocity ale sú dosť príjemné natoľko že to môžem pokladať za úchylku a sú to asi také pocity ako pri masáži
kľúčne kosti; nechutne chudé dievčatá pri ktorých si ostatní myslia že trpia anorexiou; úsmev a pevné objatie. toto je asi to za žo by som dala čokolvek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ale neviem ci je to uchylka ..skôr rada pozorujem ako im to lezie na nervy
ved uz mas 14, celkom schopny vek aby si si splasila nejakeho fajn "kamarata", ktoremu mozes minimalne pozerat na krk
Prečo je kamarát v úvodzovkach?
Moji kamaráti takéto hrdlo nemajú.
preto je v uvodzovkach, lebo mu nemusis len pozerat na krk
pokial mas kamaratov rovesnikov, tak sa nedivim, to su este kuriatka, ale taki 17-18 rocni sa uz zacinaju slusne tvarovat
@hoperpohroma Nemám kamarátov rovesníkov ale asi sa zabudli meniť na chlapov.
@hoperpohroma Na to sme rovnako. Spolužiaci sú buď Bieberi alebo MCDonaldové príšery. Potom je tam jeden normálny ale ten nosí furt mikiny aby mi nebolo vidieť hrdlo. Možno sa predomnou chráni! :o
@hoperpohroma Hej, furt a to som mu milion krát povedala. Ešte radšej začal nosiť.
a strkam prsty do otvorov..
ale ne pocas predohry, proste len tak z nudy
A ked ma niekto zrolovany casopis do jednej strany, mam nutkanie ho zrolovat do opacnej.
@1 Oh, aj ohryzky, to ano.
Aj dotyky, citit kozu na kozi..celkovo sa dotykat partnera co najvacsou plochou tela aj tulit sa, objimat a tak. asi nieco podobne ako @21
Hm.. Neviem co este. Plno ich mam, len si nespomeniem teraz.
Tak.. Dajmetomuzehej.
a tiež asi tie podväzky
vlasy mám ale rada aj ja na ľuďoch, brčkavé hlavne...minule som sa vonku večer takého neznámeho chlapca opýtala, či sa mu môžem chytiť vlasov
ale mimo toho zboznujem bozkavat priatelku, hlavne brusko lebo je to take awwww :3 a mimo toho si nie som vedomy ziadnej
vlastne celá @1
+ špicaté kolená..