neviem..v poslednej dobe mi nejak nechuti jest vobec.. ..., jednu dobu som nejedávala po šiestej lebo som nejako nechcela a nebývala som už neskôr hladná ale to už bolo dávno ,tak zvyčajne jem kedy mi chuti..ale tak zas nie 10 miut pred spanim aby mi nebolo zle...
boli pokusy.. teraz na to kaslem. ked som hladna tak sa najem, samozrejme ze pred spankom do seba nepcham tazke veci a pokusam sa aspon dve hodiny pred spankom nejest. no par krat sa mi stalo ze jedine co mi pomohlo zaspat bolo najest sa.
už par mesiacov sa držim toho ze neskoro vecer nejem, preto sa snazim najest tak o 18.00 alebo aj skôr aby som nebol na smrt hladny aj ked pocitujem hlad potom ku polnoci tak sa snazim nejest. Vynimocne ze ked pridem neskoro domov ale to malokedy-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
teraz to nejako nejde
nie.
jem, kedy sa mi len chce, definitívne končím až keď zaspím.
čo je niekedy aj 03:00 (ale zas, toto len cez prázdniny)
(a jem keď sa nudím a nudím sa stále) super iba vtedy nejem keď spím
ale tak väčšinou okolo tej piatej, max. šiestej.... a zatial ma to drží asi dva týždne
a stužková sa neráta kde som hutala rezne po polnoci : a ani dozvuky sa rátať nebudú kedy sa budú kotiť vifónky plnou parou
-"Ja by som inak zedol dačo..."
-"K*kot, prečo si to povedal...?"