Máte nejaký podnik/obchod, kam chodíte pravidelne a dávate/kupujete si (skoro) vždy to isté?
Myslím tak, že vás už predavači poznajú, prípadne vám rovno bez opýtania nalievajú/dávajú to, čo vždy. Či už je to káva v obľúbenej kaviarni, noviny každé ráno v stánku alebo dve bagety v pekárni.
Mňa takto poznajú v trafike vedľa vchodu, hneď mi podávajú cigarety ktoré fajčím keď tam vkročím a sú celkovo hrozne zlaté, dávajú mi hocijaké reklamné zapalovače a pod.
Potom v kebabe tiež pri dome, tam mi minule týpek povedal "ááá, slečna hovězí šawarma", wtf
A ešte v jednej vinárni poznajú všetkych z nášho bytu a máme tam aj zľavu, vždy berieme to isté víno a kupujeme ho len tam.
mal som jeden podnik, v ktorom ak sme dosli (majitelka tam aj priamo pracovala), tak hned vyhodila z nasho miesta ludi, ktori tam sedeli a doniesla nam rovno pivo, zapojila stol na stolny futbal a zavrela za nami take velke posuvacie dvere
bol to skvely pocit prist niekde, a uz vo dverach ta niekto zdravi, pyta sa ci chcem to iste ako obvykle a tak
potom odtial odisla, zacali tam chodit male deti (okolo 15-17 + 18 a vyssie rocni, ktori sa nevedeli spravat), stratilo to uroven a odvtedy som tam nebol :/
áno...ešte keď som chodil na strednú, tak sme mali so spolužiakmi krčmu kde keď sme prišli, ani sme si nemuseli objednávať...prípadne neskôr stačilo pozrieť na neho a vedel čo má robiť ale je pravda že sme tam chodili 5x do týždna
a ak sa aj teraz streneme a ideme tam, a je tam tá čašníčka, tak si ešte pamätá
@h8u áno zrovna tie 2 bagety v piatok v pekárni. pekárka dokonca mi odkladá už pomimo to za pult a čakajú len na mňa veru zlatá a krásna pekárka údajne, keď pošlem niekoho z rodiny, že náhodou mi to nevyjde ísť ten piatok tak je vraj veľmi sklamaná minule mama sa pýtala ma, že čo s tou pekárkou mám
ale hej proste jedna reštika v jednom meste a vždy aj ked cestujeme okolo tak sa tma vždy zastavime a ja si tam vždy tam dám to isté....no ale proste vždy a už to trvá asi rok aj pol....
mna si zas pamataju, ked chodim do jedneho podniku a jeden den tam pridem so spolziakmi, stravime tam 6 hodin a prepijeme 70 eur a hned druhy den pridem len s priatelkou na kofolu...vtedy je to pre mna dost divny pocit
neposobim v Brne, ale U doktora to poznam, tam su schopni ti aj dat kludne taku, zatial som tam ale vzdy bol asi 5x pripity ci opity, vzdy ked idem pozriet kamosov do Brna skoncime aj tam,
Napríklad v starej robote som tak mal v bufete 20dkg parížskeho, 5 feferónového a 2 rožky, alebo v krčme pri škole pivo a rum, ale teraz momentálne asi ani nie.
v trafike na stanici mi tiež vždy podávajú cigarety, jedna barmanka v Berties je ešte stále zhrozená z toho, že miešam červené s kolou a taká super čašníčka si nás pamätá v reštike a už sa nepýta, čo si dáme, ale či si dáme pad thai
ale ja si inak strašne rada pamätám, čo pijú moji zákazníci, lebo niektorí sa z toho strašne tešia
no v potravinach pod nami ma poznaju,lebo som tam raz bola robit hanbu najebana v župane, potom v off licence nas poznaju,lebo sme tam boli robit hanbu najebane, potom v coste pod nami nas poznaju,lebo tam chodime casto, potom aj v čikene. a to je tak vsetko. este v jednom najlepsom kebabe na svete si ma pamataju.... nikdy si ale nedavam to iste a nikdy nikde nechodim moc casto.
ja neznasam regular customers,co kazdy den chodia v tom iste case a este si aj daju to iste prijebane jedlo dufam,ze mna tak nikde neberu..... vacsinou si ma ale pamataju,lebo sa vyoravam a taaaaak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
Potom v kebabe tiež pri dome, tam mi minule týpek povedal "ááá, slečna hovězí šawarma", wtf
A ešte v jednej vinárni poznajú všetkych z nášho bytu a máme tam aj zľavu, vždy berieme to isté víno a kupujeme ho len tam.
Marokánka s jahodovým džúsom. :3
bol to skvely pocit prist niekde, a uz vo dverach ta niekto zdravi, pyta sa ci chcem to iste ako obvykle a tak
potom odtial odisla, zacali tam chodit male deti (okolo 15-17 + 18 a vyssie rocni, ktori sa nevedeli spravat), stratilo to uroven a odvtedy som tam nebol :/
v zelovoci vedia aké cigy
ale inak nie
hej mam take podniky kam chodim tak ma poznaju a tak..
a kedysi som chodila kazdy den jednym autobusom, kde sa striedali 2 autobusari a automaticky mi tlacili listok, lebo vedeli, kam idem
( dobrý, jedna veľká hawai so špenátom)
teda vlastne doma mám jeden podnik kde keď dôjdem, tak sa na mňa barman tak ľútostivo usmieva, že "zase nealko pivo?"
Dokonca tam so mnou aj casnik flirtoval
ale v chorvátsku sa mi to s babkou stalo
potom Putika na Panskej, tam až tak často nechodím, ale raz sme tam s kamošmi po sebe písali a odchádzali poslední, tak si nás zapamätali
a potom v scherzi, tam som často, je to komfortné, blízko pri škole, akurát na polhodinkovú kávu
aj v Doske ma časť obsluhy pozná, tam chodím, keď sa mi zo školy nechce prejsť až do Scherzu
a Kastelán of course, ale tam sa riadim aktuálnou ponukou
ale nedávajú mi to automaticky a šk. bufet
inak dosť často zabúdam lístok na obed, tak si chodím pýtať, a už hneď mi podáva
,,stale trojity? (rum) -druha krcma
Vsade inde ma maju v pecku
a ak sa aj teraz streneme a ideme tam, a je tam tá čašníčka, tak si ešte pamätá
No čo kočky čo si dáte dnes, kavičku, vínko, minerálku, alebo čaj ?
V čajovni v Brne už vedia že raz za dva týždne v sobotu od cca 20:00 tam sedím pri vodnej fajke ale príchute mením.
a v Hollywoode presso, ale dnes výnimočne pivo
a asi aj modry kocur - pol litra kofoly a syrova pizza a tak isto offroad
mna si zas pamataju, ked chodim do jedneho podniku a jeden den tam pridem so spolziakmi, stravime tam 6 hodin a prepijeme 70 eur a hned druhy den pridem len s priatelkou na kofolu...vtedy je to pre mna dost divny pocit
neposobim v Brne, ale U doktora to poznam, tam su schopni ti aj dat kludne taku, zatial som tam ale vzdy bol asi 5x pripity ci opity, vzdy ked idem pozriet kamosov do Brna skoncime aj tam,
ale ja si inak strašne rada pamätám, čo pijú moji zákazníci, lebo niektorí sa z toho strašne tešia
ja neznasam regular customers,co kazdy den chodia v tom iste case a este si aj daju to iste prijebane jedlo dufam,ze mna tak nikde neberu..... vacsinou si ma ale pamataju,lebo sa vyoravam a taaaaak.