aj ja som budúca učiteľka geografie neprepína...ale hlavne sa začni učiť pekne po poriadku a namiesto lamentovania hned teraz určite to ešte využiješ a pri učení nesmieš rozmýšlať nad somarinami ale nad tým, čo sa učíš
@bonita nie nieje,ale mame taku ucitelku ktora ti kazdu jednu blbu hodinu da spoznamkovat uciva a potom ked skusa nadava ze tam nieco nemame ...a ked nam robi ona ucivo co je asi raz za stvrt rok tak nepoznamkuje len z knihi ale aj zosvojej enciklopedie a take nepodstatne veci ktore za par dni zabudneme ..no a ked skusa tak musis povedat presne to co mas v zosite po riadku! a to neprehadam vela rodicou sa chodi na nu stazovat ale ej tu jedina co to uci...
@sajuri007 no ja niesom buduca ucitelka prostelen vela ucenia naraz..nezvladam to..
Ha, čaká ma to isté, akurát v mojom prípade do zajtra
A OMG, učiť sa na jeden deň na 7 (???) predmetov na základke? NEVERÍM!
V každom prípade, ja to idem spraviť tak, ako vraví @bonita . A aj keby som sa do toho vôbec nepozrela, nenapíšem to najhoršie ako na 3, však predsa žijem v Európe (ale zase no, je rozdiel hovoriť o nejakom Nemecku a pod. a o Srbsku -.-)!
@peacexp no veď jasné, súhlasím, dajak to napíšete...držím palce, a hlavne, aj ked si to budeš dookola čítať sa na teba niečo nalepí, alebo si dávaj nejaké krajiny do súvislosti...spájaj si ich vždy s niečím, kde si bola, kam chceš ísť a podobne...aj jedno prečítanie naviac ti dá trošku...
@peacexp ani mi sme nemali e bohvieakeho učitela zavisli na kompe spravila som prezentaciu na kompe a mala jednotku D no hlavne klud a neuč sa cele vety nerozmyšlaj nad hovadinymi a teraz večer sa už neuč a čitaj si text nahlas topomaha inak ja neviem a to ti kedy povedala že sa to maš naučit ??
@miki0888 jj aj s mapou ale ona nie ze povie"povec mi co vies o finsku" a ty zacnes co vies..nie ona "povec mi o finsku" zobere moj zosit do ruky a ked preskocim jednu blbu vetu tak uz ma zastavi a znervoznuje ma:/
ja sa snažím učiť systematicky a s logikou... a tiež to beriem aj tak, že keď sa dokážem naučiť text pesničky z dvoch počutí, dokážem sa naučiť aj do školy ale tiež to hrozne záleží od predmetu..
A ucit sa s logikou, napr. toto a toto maju tie staty spolocne, to maju rozdielne, tento stat ma takyto priemysle kvoli takejto polohe atd. az ti vznikne logicky celok
@muf u nej nemas sancu na tahaky ....ja vzdy ked pisem pisomku tak potichu si citma otazky aby som hned pochopila a raz mi dala 5 za to ze radim spolusediacemu ktory bol od mna otoceny o 180stupnou a ked som jeje povedala ze aj si otazky citam trosku hlasnejsie tak mic chela dat este poznamku..to je ta jej mentalita
@muf urcite nie ja si to uveodmujem je to neco medzy citanim v mysli a sepkanim nikomu inemu to nevadi dnes sme pisali zo sloviny a ucitelka si to ani nevsima a ten zemak dopadol hadma dobre tiez sme pisali staty a hlavne mesta...to f pohodke a potom bola teoria veci o statoch
hehe: : zdediť fotografickú pamäť Keby som ju ale nemala, buď by som sa na to vykašľaľla, alebo, keby somsa to chcela naučiť, tak začať laebo starý osvedčený spôsob.....cez prestávky sa stihnúť naučiť základné info a potom na písomke len ´dalej rozvíjať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a uznajme geo, nie je až taký ťažký predmet
@sajuri007 no ja niesom buduca ucitelka prostelen vela ucenia naraz..nezvladam to..
A OMG, učiť sa na jeden deň na 7 (???) predmetov na základke? NEVERÍM!
V každom prípade, ja to idem spraviť tak, ako vraví @bonita . A aj keby som sa do toho vôbec nepozrela, nenapíšem to najhoršie ako na 3, však predsa žijem v Európe (ale zase no, je rozdiel hovoriť o nejakom Nemecku a pod. a o Srbsku -.-)!
.
a ak ťa stále opravuje, nenechaj sa vyprovokovať..........možno o to jej ide........to iba privádza k prvej téze, že má problém
to ťa však neospravedlňuje, aby si sa na to vy******
potom budeš na VŠ vysvetľovať, že si sa neučila to a hento, lebo tvoja učka bola psycho.........uvidíš, čo ti na to povedia..........
Moja odpoveď ? .. Nedá
Pri zvyšku vychádzaj z toho, že všade ťaží cca to isté a u nás ani len to.