Máte nejaký typ chalana/baby, ktorý aj napriek tomu, že sa vám páči, tak by ste si s ním nedokázali moc predstaviť vzťah?
Je to myslené z čisto fyzického hľadiska. A aby som vysvetlila. Možno, že ani nie, že nezačali vzťah, ale skôr dlhšie by tej osobe trvalo presvedčiť vás o svojich kvalitách. Uvediem príklad, (mne to vlastne napadlo, lebo som sa o tom bavila s jedným kamar
hej, taká tá, ,,pekná" kategória, už len z dôvodu že by som si netrúfla skúšať niečo na takého človeka.
a ešte tie diskotékové a barové typy, pretože si na jednej strane neviem predstaviť, ako by náš vzťah fungoval, keby som sa nezapájala do týchto jeho akcií a na druhej strane, nedostal by ma tam z viacerých dôvodov.
@promcorp@nicmanenapada ale ono to vôbec nebolo myslené takto :/ Išlo tam o to, že aký typ dievčaťa by bol akoby znevyhodnený -.- ale po preukázaní aj povahových vlastností by už do úvahy pripadať mohol, ale proste trvalo by to dlhšie...
no veľa. všetci tí fešáci, na ktorých sa pozriem, poviem si že wow, potom to otvorí ústa, a poviem si že... taký krásny človek, a také je to dementné...
potom príde feši, že si poviem, že wow, potom otvorí ústa, poviem si, že wow^2 a potom ma pošle do riti
@danica123 ach jaj, načo si zbytočne komplikovať život takýmito špekuláciami. Nechápem načo by som diskvalifikoval niekoho kto mi je sympatický, len kvôli nejakým predsudkom?
no, pacia sa mi velmo stary chlapi, konkretne jeden , uz asi od mojich trinastich/strnastich rokov ho totalne zboznujem a ano, neviem si s nim predstavit vztah, bolo by to na hlavu padnute, je o dvadsat rokov starsi
nech ženská vyzerá ako modelka ale ked má v hlave nasrato a môžem sa s nou proozpravať akurat tak o vypredajoch tak to mám pre ňu len 4 písmenká... GTFO ...
ano, nemam rad piercingy a tetovania kade mozne, aj keby bola holka pekna...ale horsie je to s tou povahou, na nasej strednej kde bolo len par dievcat bolo jedno brutal pekne dievca, magnet na oci...no ked som ju spoznal, do dnes sa mi nechce verit ze niekto moze byt tak vymlety
hm, ja mam z casu na cas taky pocit, ze wow, jaka baba - na prvy pohlad a potom si poviem, ze je out of my league... ale nie je to nejako typovo alebo inak ohranicene, proste ked ta baba na mna urobi brutalny dojem po fyzickej stranke, tak inklinujem k tomu, ze sa presvedcim, ze by ma nechcela
ale ano...napriklad...osobne sa mi pacia na babach vacsie prsia/ano som z tych../ ale napriek tomu nedokazal by som asi chodit len! z fyzickeho hladiska s nejakou takou dlhodobo/do staroby.../po dlhom posobeni gravitacie to zanechava dosledky/markantnejsie/ ... a nech to vypada ako kolvek, to sa mi uz nepaci
Neviem a ani nechcem si predstavit vztah s tucnou zenskou, aj keby bola neviem ako do tvare pekna, inteligentna a sexu chtiva. A asi ani usatu by som nechcel. Ale inak mi uz nevadia ziadne anomalie: trochu speku tu a tam, male prsia, okuliare, nohy jak paragraf atd..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a ešte tie diskotékové a barové typy, pretože si na jednej strane neviem predstaviť, ako by náš vzťah fungoval, keby som sa nezapájala do týchto jeho akcií a na druhej strane, nedostal by ma tam z viacerých dôvodov.
ale keď sa dívam do minulosti na všetkých mojich bývalých a nebývalých tak zisťujem, že tam bolo všetko aj to, čo som si nevedela predstaviť
potom príde feši, že si poviem, že wow, potom otvorí ústa, poviem si, že wow^2 a potom ma pošle do riti
@blackrisq tento problém mám aj ja (ach)