Rozprávali sme sa o tom na dejepise, ale zdalo sa mi to ako celkom zaujímavá téma. Ani by som nepovedala, že toľko mojich spolužiakov má predkov z Rumunska či Maďarska...
@semhamforas ne len ze ma to nejak neprekvapil, asi mam blbi rpedsudok ale co uz, a viez ze ani neviem ale skor by som povedal ze madarskych a niekde moc daleko koli menu aj daky nemec vystupoval (mozno)
Som hrdý na svoje maďarské, no najmä nemecké korene. Nemci sú vraj najkulturnejší národ v Európe.
Ak nie najkultúrnejší, iste najrozvinutejší (vďaka svojej mentalite) a veľmi inteligentní. Na prelome 19. a 20. stor. sa na filozofickej pôde stalo Nemecko (Prusko) druhým Gréckom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Usa- San Bernardino,California
Rusko- Yakutsk,Voronež,Moskwa
cesko,amerika...
hm..asi..ani nie..ale babka je goraľka počíta sa ?
apropo, keď už sme pri tom dejepise, kto nemá, nie je de facto Slovák
trochu blbé konštatovanie, ale ak raz zavrú Kotlebu, nech mu to dakto povie........
mám plné zuby nacionalizmu v krajine, kde je to ad absurdum
to je ako Slovenský výbor pre čisté more............
Ak nie najkultúrnejší, iste najrozvinutejší (vďaka svojej mentalite) a veľmi inteligentní. Na prelome 19. a 20. stor. sa na filozofickej pôde stalo Nemecko (Prusko) druhým Gréckom.
@flemi
Tvoje konštatovanie plne podporujem. Kotleba by mal byť dávno za mrežami.
Však samozrejme, že nikto neni čistý, to vie aj Kotleba.
Takisto ako máme aj v reči cudzorodé prvky, takisto ich máme aj v kultúre a aj v našej genetike.