mam malokedy som tam, nic ma tam nelaka, som tam len kvoli kamoskam co nie su tu...alebo nemaju ICQ ...osobne to tam neznasam..novych ludi tam nevyhladavam...
na pokeci som už vytvoril asi viac ako 10 nickov a aj teraz tam nejaké aktívne mám neznášam na ňom pochopiteľne kvalitu tých služieb a pochopiteľne "spravodlivý" systém, aký tam vládne, čo sa istých vecí týka...ale tak spravodlivosti sa človek nikde nedovolá, takže na to si treba len zvyknúť jak na každodenný chlieb a bude to ok...
nemôžem povedať, že ma tam niečo láka ale proste je tam rýchlejší prístup k jednotlivým užívateľom, viem si ich rýchlo vyhľadať a pod. všetko má svoje klady aj zápory a ani pokec či birdz nie je toho výnimkou
na pokec som chodím pozerať foto z akcií, aktuality, počasie ( aj keď vačšinou je iné napísané než v skutočnosti ) a tak možno raz za rok si píšem s nejakým človekom, s ktorým sa dá celkom dobre rozprávať
Mám, lebo je tam veľa ľudí a zopár vecí ma fakt serie, ale to by sa našlo všade (i keď pokec je predsalen pokec, no... A nick sem veru nedám, ale ten, kto ma pozná, ten ho vie.
nick mam taky isty ako tu,ale chodim tam raz za tyzden pozriet maily
pokec je nudny
seka
sama SQL error
rp sa nedaju oznacit,nieto este ulozit,ak chcem vidiet stare,musim si zaplatit,ako to co e?!
vyjebany pokec mi sam od seba mazal fotky z albumov a moje "nazvy" k nim,tam som mala vlastne texty a pod. a menil sa mi comp a CD kde tie texty boli,nefunguje =´(
katie141 a co ma tam laka, asi to ze mi tam obcas pride nejaky mail a ze si tam pisem s par ludmi, ktorych mam rada a s ktorymi si viem pokecat... inak nic moc...
no som tam.....laka ma to ze tam mam zopar priatelov co chodia len tam a inac v kontakte niesme....a najviac neznasam ked sa kazia rp-cky,ked je strasne pomaly,to ze sa tam vsetko kazi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
som zvedava ci ti tu niekto nick da
nemôžem povedať, že ma tam niečo láka ale proste je tam rýchlejší prístup k jednotlivým užívateľom, viem si ich rýchlo vyhľadať a pod. všetko má svoje klady aj zápory a ani pokec či birdz nie je toho výnimkou
jop akutuality každé ráno povinne, nech mám byť prečo nervózne a nepríjemná
a fotoalbumy sú tam prehľadnejšie ako tu ...
tak preto
pokec je nudny
seka
sama SQL error
rp sa nedaju oznacit,nieto este ulozit,ak chcem vidiet stare,musim si zaplatit,ako to co e?!
vyjebany pokec mi sam od seba mazal fotky z albumov a moje "nazvy" k nim,tam som mala vlastne texty a pod. a menil sa mi comp a CD kde tie texty boli,nefunguje =´(
mam pokracovat??
A predtym som mala Ailise, ale asi mi ho zrusili bo som tam vobec nechodila
regla som sa tam (ten 2. krat) kvoli maturitnym temam, ci sa nieco nedozviem - inak tak som nasla aj Birdz.
A nemam to tam rada, kedze je to najma o pisani sprav, rp, mailov atd. a to ma moc nebavi
a láka ma to kvôli tomu,že tam mám priateľov,na ktorých nemám kontakt na nete nikde inde len na pokeci
a nevýhody sú to všetko ostatné