ano, take drobnosti, knihu, zosit, dvd so softom... nic velke... dalo by sa povedat, takmer nic
@harlequin iPody sa ale nikdy nevyrabali v USA Na zadnej strane to mas napisane Designed by Apple in California. Asembled in China. (Nakreslené v Kalifornií, zmontované v Číne)
lego uz asi desat rokov stare poslal stryko co tam byva
potom zapalovac orig zippo mini a niake softy a jednu knizku sa mi zda a potom si uz asi na viac nespomeniem a este viem ramku v PC v europe nebola dovezena
kazdy ma nieco co je vyrobene v usa...alebo sa aspon tak tvari ale v poslednom case uz su nejaki pravdivejsi a napisu tam ze designed in usa, made in taiwan...vid tie iPody
@10 kvalita oproti made in china je neporovnatelna. a zadalsie...mam aj veci z ameriki, ale ked som ich lepsie pozrel tak made in china ale to niesu tie veci ktore spominam v uvode. rozhodne kvalitou sa cinske veci na americke nechytaju.
imac zaujimave je, ze kedisi , este za komunistou, sa predavaly skodovky za oceanom
@16 to naozaj skutocni ozajstny cervik?? to ako sa tam dostal?? ci to naschval??
hej, mam tetovacky na jazyk made in usa
a inac hocijake drobnosti co sa tu predavaju su made in usa, napr. sampon head and shoulders vo veljkej hranatej moderj tube, alebo old spice voda po holeni, alebo v tescu predavaju ovsenne vlocky made in usa, brusnice, mandle.. Kedysi pre Tesco vyrabali holice strojceky American Razors a predavalo sa to aj tuna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@harlequin iPody sa ale nikdy nevyrabali v USA Na zadnej strane to mas napisane Designed by Apple in California. Asembled in China. (Nakreslené v Kalifornií, zmontované v Číne)
potom zapalovac orig zippo mini a niake softy a jednu knizku sa mi zda a potom si uz asi na viac nespomeniem a este viem ramku v PC v europe nebola dovezena
ale mam unikatny exemplar.. nohavice kupene v usa a made in SLOVAKIA!
imac zaujimave je, ze kedisi , este za komunistou, sa predavaly skodovky za oceanom
@16 to naozaj skutocni ozajstny cervik?? to ako sa tam dostal?? ci to naschval??
a inac hocijake drobnosti co sa tu predavaju su made in usa, napr. sampon head and shoulders vo veljkej hranatej moderj tube, alebo old spice voda po holeni, alebo v tescu predavaju ovsenne vlocky made in usa, brusnice, mandle.. Kedysi pre Tesco vyrabali holice strojceky American Razors a predavalo sa to aj tuna