Alebo možno, keď bol u nás môj chalan, a moja mama prvé čo začala ho otravovať bratovou cukrovkou...aj keď to som sa skôr smiala na tom, že im nerozumiem ani hovno
Tak ako majú svoje chyby, ale to iste aj ja. A čo si pamätám tak som sa hanbila ked sme boli na venčeku a oni si tam nalievali vínko a sršali z nich "vtipne" hlašky.. to bolo take...no teraz sa na tom zasmejem ale vtedy to bolo trochu neprijemne
@palechore toto, čo si povedala nie je nič moja zlatá! to, že zaparkuje zadom, je práveže véééééééééľmi dobré - keď odchádza, nemusí cúvať - čo býva niekedy dosť obtiažne, hlavne keď sa ponáhľaš a pri niektorých autách nie je veľmi dobré cúvať na nezahriaty motor, takže tak... a nechať sa predbehnúť škodovkou - no a? na tom nie je nič zlé! veď aj škodovka je auto to, že máte lepšie auto ako škodovku neznamená, že aj musíte jazdiť rýchlejšie ako škodovky
a k téme: za ocina sa nehanbím nikdy to sa mi ešte nestalo a za maminu len dakedy, neviem si teraz spomenúť konkrétny príklad, ale tak možno niekedy sa jej názory, alebo tak, ale to naozaj len zriedka kedy
Môj otec je strašne konfliktný človek, takže keď zase začína riešiť úplnú blbosť s neznámym človekom, ktorý vyzerá celkom inteligentne, tak mám chuť nenápadne sa vytratiť a tváriť sa, že to nie je môj otec. A mama je celkovo tak dosť trápna, ale to asi preto, že ona má strašne nízke sebavedomie a asi sa aj sama hanbí vôbec otvoriť ústa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Alebo možno, keď bol u nás môj chalan, a moja mama prvé čo začala ho otravovať bratovou cukrovkou...aj keď to som sa skôr smiala na tom, že im nerozumiem ani hovno
a k teme..no hlavne ak mam navstevu tak matka behementne zacne tej osobe tykat...ja to tak neznasam.
ale tak co už....aspoň je sranda... aj keď niekedy až moc, ale tak je
a k téme: za ocina sa nehanbím nikdy to sa mi ešte nestalo a za maminu len dakedy, neviem si teraz spomenúť konkrétny príklad, ale tak možno niekedy sa jej názory, alebo tak, ale to naozaj len zriedka kedy
ja mám proste THE BEST rodičov