Nie, aj keby som sa narodila do inej doby môj život by bol rovnaký - raz úžasný a inokedy zas mizerný. Som šťastná, že som v tejto dobe s ľuďmi z tejto doby
Podla mna su aj vyhody aj nevyhody tejto doby Nevyhody ze kazdy sedi za PC, vela ludi ma obezitu a ine choroby a je to tu uz preludnene a spinave. A vyhody su ze sa da vsade cestovat nie ako za komunizmu, je vela novych technickych noviniek a da sa napriklad kupit pozemok na mesiaci
nahodou si myslim ze som sa narodila do velmi dobrej doby. iba par rokov dozadu a vedela by som co je to vojna, v lepsom pripade socializmus. a plus ta technologicka revolucia...sak mam mobil, internet, mp3...vsetko co chcem, mozem cestovat kam chcem...co by som ine chcela.
keby som si mohla vybrať, do akej doby a ako by som sa narodila, tak by som si vybrala obdobie antiky a nejakú bohatú, zámožnú rodinku . Alebo ešte hlboký stredovek, ale to by ma, ako povedala @nightillusion , upálili . Alebo by som ešte chcela vyskúšať barok, dvor Ľudovíta XIV. Slnka Každá doba má svoje prednosti a nedostatky a ak by som mala napísať všetky, ktoré by som aspoň raz chcela skúsiť, asi by som sa upísala k smrti
ked som bol maly chlapec, cestou zo skoly sme oberali jablka a ine ovocie zo stromov a krikov z roznych zahrad.. deti travili vonku 3/4 z dna, na pieskovkach vznikali perfektne hrady, drahy pre auticka, vodne prietoky, ktore sme naplnali vodou z kaluzi..
Áno,mám ten pocit.Mal som žiť v dobe,keď žili rytieri,keď česť ešte nieco znamenala...V takom 15-16-tom storočí.Byť taký ten klasický rozprávkový rytier bol môj detský sen
nie. táto doba mi vyhovuje, som s nou zžitá, bolo by fajn ak by bolo mozne vyskusat si aj iné doby ale tu som spokojná. Aj ked občas mám také stavy divné ked chcem ist preč ale stačí mi iné prostredie, dobu by som nemenila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
dnes? nič podobne
žiadna
Na druhej taká Veľká Británia, 18. - 20. storočie, mňam... (niekto priveľa ráz videl Rozum a cit)
A chcela by som zažiť operáciu Overlord, otvorenie frontu atď.(samozrejme nie z pozície francúzskej civilistky)
..myslim ze mi je asi najblizsie 15 16 storocie