...že sa o Vás kamaráti vôbec nezaujímajú? Asi nie som jediná, no.. chcela by som aby sa niekedy ozvali aj oni sami od seba, ako sa mám, čo je nové.. Ale to sa mi stalo možno dvakrát. Keď sa s nimi vidím v škole, alebo náhodou v meste, tak je všetko v poh
Mozno to, co je podla teba vnucovanie, je podla tvojich kamaratov normalne bavenie sa. Vo vztahu nemozes zostat byt pasivna a len hovorit, ze sa ti nikto iny neozve a stazovat sa... Aj ty musis nieco robit.
Ale v pripade, ze je to dlhodobe a len ty niekomu furt vyvolavas a on sa ani neozve, tak kasli na neho.
porozmyslaj kde je problem, bud je v nich ale v tebe... ako uz povedala alohomora v pripade ze je to dlhodobe a len ty niekomu furt vyvolavas a oni sa ti neozvu, tak kasli na nich s najdi si inich kamosov...
no jasne poznám,ale som povedal ze mam fpici uz a nebudem sa ozývat ludom,ktorí sa sami od seba neozývaju...cize mi ostali 3 PRIATELIA ...a ostatní su známi
hej mala som takú kamošku s ktorou som si neskutočne dobre rozumela, bola som pri nej keď sa rozišla so šracom a mala ťažké obdobie až kým si nenašla nového chlapca s ktorým bola tak často že nepovažovala za dôležité mi vôbec raz za 2 týždne odpísať, nedajbože zavolať a nakoniec to zabila keď som hodila fotku z nákupov s inou kamoškou statusmi že som si našla za ňu náhradu, ešte zo mňa urobila piču a zablokovala ma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale v pripade, ze je to dlhodobe a len ty niekomu furt vyvolavas a on sa ani neozve, tak kasli na neho.
@ sisooolq nie