ja som sa vcera vecer zlakla jak hovado ze kto zamnou bezi a kracal/bezal presne vtedy ked ja. nakoniec som zistila ze ten zvuk robim sama ako si kopem do tasky ale ano mavam ten pocit
@Tenario som čakal na autobus na azstavke a on dosiel ze kolko je hodin či mu nemam poičat 10korun na autobus som povedal ze mam iba nakarte ma chytil za ruku tak dost ze to az bolelo a ja som sa mu vytrhol a som utekal do takeho obchodu čo bol poblizku Potom som zavolal ocovi a dosel premna Bola zima tak 6 hodin vtedy asi Celkom si to dobre pametam ked to bolo pred 5 rokmi
no ked idem sam domov tak to som zvecsa viac podnapity, a ked nieco pocujem tak kricim ako o dusu, niekedy si trochu poutekam domov, najme ked mam ist napeso 6 km
mavam hlavne ked ked idem po dedine ked som u babky a idem domov ale ja sa stale otacam ci nejde za mnou nejaky pes alebo dajaky pijus lebo tyhc tam je hojne
@Xrumka ale ne to som si robil srandu ze furt ale obcas sa mi to stava ani ne to ze ma niekto sleduje ale skor ked idem sam v noci po nejakej tmavsej ulici tak som furt v strehu a pozeram ze odkial asi by na mna mohol niekto vybehnut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov