ahojte , mám tak problém , dala som si na hnede vlasy blond melír taký hustý a do biela , mám ho po celej hlave ... a chcela by som si dat hnedy šampon myslíte že by mi to chytilo ?
Podľa mňa ti to chytí a bude to vyzerať stále lepšie ako biely melír na hnedých vlasoch. Spolužiačka si dala dávnejšie blond melír (úplne svetlý) na hnedé vlasy a vyzeralo to otrasne
a k veci . Na svetlú ti chytí pekne každá farba. Len to budeš mať asi také, že tie biele pásy budeš mať svetlejšie než ten hnedý ostatok. Ale podla mňa to vyzerá super, budeš to mať také živšie.. viac hnedých odtieňov, viac lesku atď.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale nemalo by to byt nic hrozne
a k veci . Na svetlú ti chytí pekne každá farba. Len to budeš mať asi také, že tie biele pásy budeš mať svetlejšie než ten hnedý ostatok. Ale podla mňa to vyzerá super, budeš to mať také živšie.. viac hnedých odtieňov, viac lesku atď.