Ja mám dobré skúsenosti s Webrebelom. ( » www.learn2code.sk/kurzy/webrebel-... Čo je síce kódenie, nie programovanie, no tento týpek má aj programátorske kurzy.
Dosť mi to pomohlo, konečne som sa začal viac orientovať v HTMl a CSS, a pomáha mi to aj v práci, keďže občas robím niečo s WordPressom, a niekedy je treba rýpať sa aj v kóde.
napr. codacademy mas zdarma, freecodecamp tiez.... a kazdy kurz ti nieco da ako pise @4 do vzdelania sa oplati investovat, prinajhorsom ti to ukaze ze tio nie je pre teba. Este som si robila aj jeden basic tech kurz cez courseru a mam rozrobeny jeden prezencny - ktory som odlozila kvoli skole - pristup do portalu ale mam pol roka cize fajn...a este som sa dostala k rocnemu pristupu do Treehouse ..... a casom by som si tym chcela privyrabat alebo dobrovolnicky spolupracovat na nejakych projektoch, ale to este vela vody pretece
Investovať do sebavzdelania sa oplatí vždy. Či kurzy, lekcie, večerná škola, videá etc. Len treba na tom kontinuálne pracovať a trénovať. Ale hlavne aby ťa to bavilo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Dosť mi to pomohlo, konečne som sa začal viac orientovať v HTMl a CSS, a pomáha mi to aj v práci, keďže občas robím niečo s WordPressom, a niekedy je treba rýpať sa aj v kóde.
a zivim sa tym, ale nie vdaka kurzom. najprv som nieco vedela, potom som sa kurzami zacala zdokonalovat