Máte niekto skúsenosti so študovaním ,,Súdnej psychologie,,?
Neviete náhodou ako to je? Chcela by som ísť študovať súdnu psychologiu, ale na súdnu psychologiu treba ,,trestné právo,, a na trestné právo, študovať právo. čiže, moja otázka znie, mám ísť na právo, potom si vybrať trestné právo, a potom súdnu psych.?
preboha dievča takto to dopadne ked pozerate vela telenoviel a csi neviem čoho......študijny odbor forenzna psychologia neexistuje, normalne sa prihlasiš na psychologiu kde sa blizšie špecifikuješ dalej......potom sa prihlasiš iba do zoznamu súdnych znalcov...
mozes ist na psychologiu a od 4. rocnika si urobit kurz “PSYCHOLOGICKÉ POSUDZOVANIE VIEROHODNOSTI A SÚČASNÉ METÓDY KRIMINÁLNEJ INVESTIGATÍVNEJ A PRÁVNEJ PSYCHOLÓGIE” ( » www.eurogun.eu/?page_id=46)... alebo nieco podobne , alebo ist na pravo a potom si urobit aj psychologiu ako dalsiu skolu.
Ja chcem ísť tiež na psychológiu, samozrejme až o rok... ale chcem Kriminalistickú psychológiu, profilovanie a pod., na to tiež treba začať psychológiou ako takou, a potom si vybrať špecializáciu....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a ak ťa baví iba psychológia tak na právo nechoď lebo tam nevydržíš.
a aj tak nerozumiem, že akože vyštuduješ právo a potom na základe toho budeš robiť súdneho psychológa? alebo ešte musíš ísť študovať psycho?