To záleží od toho že kam. Napríklad na cintorín by som asi nešiel, aj ked čisto pragmaticky je to tam asi celkom bezpečné, báť sa treba skôr miest kde sú živí ludia, ktorí môžu ublížiť.
podľa toho kde sa nachádzam. v rodnom meste by som si aj zdriemol na lavičke, ale trebárs na dedine kde sme sa presťahovali, tak sa me vyhýbam , radšej prídem domov s prvým ako keby som mal ísť s posledným..
a zas tu kde som, tak nechodim von lebo tu nič nie je
Odjakživa som ja tá, ktorá odprevádza kamarátky domov a ja idem posledná domov, sama v tme a nikdy mi to nevadilo.. Ale neraz mi lepilo, to je už niečo iné
@motorbreath Tak na dušičky by som zotmení možno aj išiel, lebo je to tam jednak vysvietené, ale je veľká pravdepodobnosť že tam nebudem sám, veľa ľudí chodí páliť po zotmení. No v iný deň,ked by som tam bol sám ako prst a všade tma, to by som asi nezvládol
Kedysi mi to nerobilo problém, no odkedy som bola napadnutá je to ťažšie...nieže by som sa bála, je to taký rešpekt alebo neviem presne ten pocit definovať
pred časom som sa zapojil do podobnej diskusie. rád napríklad chodím na turistiku. príroda, viackrat som šiel v úplnej tme, alebo napríklad bola tma, ale bolo to také zvláštne, také belasé všetko okolo, lebo mesiac svietil do tmy, vyvolávalo to celkovo takú ponurú atmosferu, nebolo svetlo, svietil som si i phonom, ale nebola uplna tma... jedná sa o to, že kde ideš... či je ten teren známy, alebo neznámy. takže tak
V znamom prostredi sa mi prirodzena ostražitosť straca, co nepovazujem zrovna za dobre...lebo ono sa prepadnutia etc stavaju aj za bieleho dna, takze nikdy nevies. Kazdopadne pred Pentagonom by som sa sama nepotulovala, takisto by som nesla sama do lesa napriklad...
Doteraz som tento problem riešila chlapmi pri sebe a najlepsie tymi 2metrovymi, ti su laska vo všetkých smeroch
Bojím sa, ale samozrejme nie ničoho paranormálneho, bojím sa živých ľudí, už viac krát sa mi stalo že som stretla exibicionistu, ktorý sa predomnou obnažil, keď som bola mladšia naháňal ma bezdomovec a keby som nestretla jednu pani Bohvie ako by som dopadla , ľuďom jebe, nikdy nevieš kto a kedy ti ublíži
Napríklad tu v Manchestri ked som šiel o 1:00 am domov tak mi nebolo všetko jedno ... hlavne keď týždeň predtým našli chalana po ktorom bolo vyhlásené pátranie utopeného v kanáli ... stále som sa obzeral a bol v strehu ... večer je to v pohode a ráno tiež pretože veľa ľudí ide do roboty a z roboty .... takže ulice sú frekventované a cesty tiež ale hlboko uprostred noci som nesvoj ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a zas tu kde som, tak nechodim von lebo tu nič nie je
Doteraz som tento problem riešila chlapmi pri sebe a najlepsie tymi 2metrovymi, ti su laska vo všetkých smeroch