ako som isla na vysku, licenie pre mna zacalo byt nepodstatne, nemala som cas nato,, zvykla som si uz nemalovat sa nejak vyrazne, spirala+make up .. ziadne tiene
v realnom zivote sa malujem tak primerane - ceruzka, linka, spirala, licka a podkladovy make up. na fotky si toho davam velmi vela, lebo vysledok je potom uplne iny.
@shoesmaniac vdaka. snazim sa kombinovat rozne veci, lebo kazdy clovek je original, a vacsinou to, co vyzera dobre na inych nevyzera tak dobre na nas. tiez sa snazim vyhybat hrubemu a tmavemu make-upu, co vyzera ako omietka a tmavemu obociu. najkrajsie su podla mna tmavo zvyraznene oci a vytienovane lica. to nie je az take super-prehnane, ale zaroven dost vyrazne. je dobre si pozriet techniku Michelle Phan, ona je brutalna, dokaze sa premenit na kohokolvek. obcas len ticho zavidim
tiež ako niekto písal, od kedy som na výške, tak cez deň len make-up ak nie sú brutálne teplá a na horné oko len linku tekutú a špirálu, prípadne lesk ak nezabudnem....ak niekam idem, tak sa snažím viac
ale hlavne je to o tom, že sa mi nechce ráno skôr vstávať a neviem ako dlho sa jebať s maľovaním a všeličo vymýšľať....proste spánok je prvoradý
ja si dávam normálny makeup potom líčka....na oči linku, špirálu a niekedy ked mám čas tak aj tiene a mám odvahu si výraznejšie namalovať oči, ale zase kriklavý alebo červený rúž to asi len na večer, cez deň si dávam iba taký broskyňový alebo koralovo ružový
ja sa v lete nezvyknem malovat a uz vobec nie v takej horucave ako tzeraz je to zbytocne.. inak uprednostnujem len spiralu a linku ale striebornu tiene len na prilezitosti alebo podla naladyy
....na to treba odvahu? Maľujem sa tak, ako sa mi chce. Keď sa mi chce cez deň chodiť výrazne nalíčená, nalíčim sa výrazne, keď sa mi nechce, tak je to také minimalistickejšie.
tak mne sa chce stále akurát používam menej makeupu alebo bb cream, inak si normálne maľujem oči (tiene, ceruzky, linka, špirála), púder, bronzer, obočie, lícenka.. mňa to baví a farby podľa toho, čo sa mi hodí k oblečeniu
@obliviate JJ, ako aj ja si davam bud vyrazny ruz a nude oci alebo naopak. A hlavne presne ako si napisala, s cervenym ruzom moze clovek lahko vyzerat vulgarne.
púder, tenučké linky na horné viečko, riasenka a balzam na pery ktorý je jemne doružova, keď chcem byť výraznejšia, tak niečo na štýl dity von teese. preferujem jemnejšie líčenie... ale nemám problém ísť bez
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
okrem toho závisí aj od typu dotyčnej, niektorej sa to proste k pleti/povahe/spôsobu obliekania nehodí
mne by sa také výrazné asi ani nehodilo.. a ani mi to netreba si myslím
mne sa vlastne tiene ani nepáčia... and I don't know why...
Pozrela som si tvoje fotky, si na nich veeeelmi pekna
Ziskavas inspiraciu z nejakych videi alebo od celebrit?
a v lete? ako kedy, niekedy len špirála ale momentálne mám aj linku záleží na nálade a či niekde idem
That's all.
ale hlavne je to o tom, že sa mi nechce ráno skôr vstávať a neviem ako dlho sa jebať s maľovaním a všeličo vymýšľať....proste spánok je prvoradý
niekedy takto
a niekedy len rúž buď ostro ružový,červený,bordový alebo telový
A keď mám aj linku - čo ja považujem za výrazné líčenie u mňa, tak ... príde mi to zbytočné a dlho sa odmaľúvam potom.