Ked sa na mna niekto az prilis naviaze, vzdy ho sklamem a moji kamosi to uz tak nejak konecne pochopili takze je klud..... ale ked si doriesim veci a potom budem mat zaujem ja, zase oni nebudu chciet s tym pocitam uz teraz
@hrniec12 ano, bola som si po vyplate totiz kupit telefon kedze predtym mi jeden ukradli a mala som len pozicany (takže to bolo skor z nutnosti ako rozmaru) a chcela som ist niekde sadnut aby som si do neho mohla dat simku v klude a tak... preto som ju "pozvala"
Co ja viem.. nepovazujem svojich kamaratov za otravnych, to uz kde by sme boli ? Ved si ich v podstate sama vyberam (alebo oni mna), takze by to bola akurat vizitka mojho zleho vkusu, ci..?
a to som si doteraz myslela že som otravná zakaždým keď som volala kamošky von v hlave nie som moc otravná a po tomto už nemám pocit že by som otravnou bola a nemám ani také kamošky a som rada
@hrniec12 tak keby už mna pozvala kamoska len kvoli tomu že ja nemam ani fuka (že v inom pripade by som za seba platila sama), tak si vyberiem to najlacnejsie co tam je a ticho cucim
áno,mám ..kamošky ...stále chcú ,aby som s nimi niekam chodila ,do mesta ,do kina atd ...a ja nemám nikdy náladu ..a ony to nechápu ,a potom sa urážajú ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
-"von"
-"idem s tebou"
wtf?
@spisino ehm, nepochopila som tvoju poznamku v @10
a mala som!! ale tých som strašne rýchlo dala preč fuj!