...ze ak mam kamarata a ten tvrdi ze je to naozaj len kamarat a pritom sme sa minule bozkavali na rozlucku tak je to normalne???? vy sa tiez tak bezne lucite s kamaratmi alebo kamaratkami???
niee..nie je to normalne .. pokial ste kamarati .. tak by sa hodili ine spôsoby lúčenia...toto mi príde tak že ťa chce maximalne využiť pokial sa dá, bez toho aby sa musel viazať..
heh no ja mam este lepsieho kamarata ako ty...aspon on tvrdi ,ze sme len kamarati:Ked ide okolo ani nezabuci a kedy sa len da stale namna pozera a sem tam usmeje.To je kamarat ,co?No a co sa tyka toho vojho mozno dostal chut na bozky alebo bol mozno opity,alebo ta mozno lubi a hanbi sa ti to povedat
suhlasim s 5. aj ja stem taku kamosku ...sak take kamosky su naj...clovek sa nemusi viazat a moze si uzivat, to by mali robit vsetci ludia pokym su este mladi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Síce si tiež s kamarátmi dáme pusu na privítanie...ale rozhodne nezapájame slinné žľazy
ale s kamoskou.... preco nie
jedine tak este v podnapitim stave...hh
ehm..aj ja mam takeho kamosa ale no v tom nemam jasno ani ja...
Tebe to vadi?!!
By som bol rad