Niekedy mám taký pocit, že nejdem tým správnym smerom, ale to asi preto lebo si málo verím, no rozhodol som sa uberať istým smerom v živote a už nebudem vymýšľať, chcem mať svoje miesto na tomto svete, chcem niekam patriť a myslmí, že teraz preto robím fakt maximum, teraz som asi najjaktívnejší v živote a snažím sa byť sebestačný pomaly ale postupne.
mam ten pocit, najhorsie vsak je, ze ani uplne neviem akym smerom sa mam dalej uberat, preto sa velmi do veci nepustam, pretoze co ak to neskor bude pre mna aj tak bezvyznamne ....radsej cakam, rozhodujem sa...aj ked je to velmi pomaly proces
jooj ta to každý deň a potom večer ma chytí depresia , že som všetko do*ebala a že zajtra začnem žiť svoj život zmysluplnejšie a ráno vstanem a robím to , čo obvykle proste teraz mi je z toho smiešne ale napr. sa zamýšľam nad tým kedy ma začali takéto sprostosti napádať a kedy som začala takto " ťažko " a hlavne " zmysluplne " rozmýšľať bože..
Ano a preto uz som 100% rozhodnuty, ze sa koncom roka stahujem do azie. Je tam lacny zivot, takze nemusim riesit z coho budem zit najblizsie mesiace a teda sa mozem venovat cisto produktivnym veciam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Mrham potencialom lebo mam taky pocit, ze by som mohla robit skoro vsetko, ale nakoniec nerobim nic
Ale na obe cinnosti mam potencial primerany.
vlastne uz ani neviem, ci mam dajaky potencial, asi som ho premrhala cely
nerieš také veci zložité.
ja len strašne nemám čo robiť