@filipkoo no ved, ze pre tych, ktori ju POZERAJU ... lenze vela ludi dalo nie aj preto, lebo telku nepozeraju ja uz vyse 4 rokov telku nemam k dispozicii. cize logicky na mna reklama z TV nemoze mat vplyv
neverím nikomu kto telku sleduje a bude sa hádať že ho nijak neovplyvňuje, to by nepoznal absolútne žiadnu značku ani produkty. A nejde len o reklamu v tv, ráno vás zobudí mobil/ budík nejakej značky, vstanete a oblečiete si istú značku, spravíte si kávu/čaj istej značky, raňajkujete potraviny istej značky, umyjete si zuby zubnou pastou nejakej značky. Možno si prečítate noviny istej značky kde sú desiatky platených reklám na dalšie značky a niektorí si zapalia cigaretu nejakej značky. To všetko asi pol hodinu potom čo sa zobudíte a nemusíte si zapínať ani tv, stačí že vidíte logo a to sa vám uloží do pamäte. Pre všetky tieto výrobky ste sa pri kúpe rozhodli, pretože máte o nich nejaké povedomie ktoré vám bolo umelo vložené. Každý človek ma v nakupovaní isté vzorce aj keď sú nevedomé, a nerozhoduje sa chaoticky - náhodne, ale podľa toho či o danom produkte niečo vie, alebo niečo počul.
Pointu reklamy niekedy prekryjú tie všetky divné veci čo sa dejú okolo toho mne sa do hlavy ani nedostáva ten produkt ktorý ma reklama ponúkať, najhoršie čo môže byť ak má reklama dvojaký zmysel. A niektoré reklamy sú tak velmi shit že sa nedajú ani počúvať ani pozerať, v reklame mám rad minimalizmus a vtip , niečo ako mávali coca cola, red bull, pepino..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov