Niekedy si myslím, že som si ju užil a niekedy keď sa najmä porovnám s niektorými rovesníkmi, si zas hovorím, že som si ju mohol užiť aj viac. Užil som si mladosť po svojom, neišiel som a nehladel som na to, čo zvyknú robiť davy a čo robia.
ja som paradoxne kvoli covidu mal najlepsie leto v zivote teda 2020. kazdy vikend som bol dakde rozjebany na srot. a ked prisla zima a zakazy tak som sa pustil do citania toho co som zameskal za roky takze nestazujem si
Podľa toho, ako. Ak myslíš užiť si tak, ako je nejako všeobecne myslené, tak nie, ale ak myslíš tak, či som spokojná, tak áno. Ale s užívaním si to nemá takmer nič spoločné. Proste som spokojná.
užila som si mladosť a tie veci čo sú zakázané najviac do 18tky, potom ma to prestalo baviť (piť, fajčiť, chodiť na párty)
teraz si užívam stále mladosť ale už úplne iným spôsobom (šport, adrenalín, sloboda, nezávislosť)
takže užívala som si aj užívam ale už sa zmenili priority a pohľad na to, čo si pod tým užívaním si predstavujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
teraz si užívam stále mladosť ale už úplne iným spôsobom (šport, adrenalín, sloboda, nezávislosť)
takže užívala som si aj užívam ale už sa zmenili priority a pohľad na to, čo si pod tým užívaním si predstavujem