ale ano, nieco mi predsalen chyba - pekne baby na B. seriozne, pamatate sa, co ste tu dlhsie, kolko ich tu kedysi bolo? a teraz? kolko ich je? 2? 3? moja frajerka, sjiu a viac nvm ani bohovi. kam sa podeli?
@21 stalis a z nich veganky .D inak sranda, ty co si robil miss, 30 bab si pozhromazdil, krasu akzdej podotkol jej specificku a teraz skeptoš . smiley: @27 príklad! (a to anni neni vegánka .D)
chýba mi tá ilúzia že je tu niekto pre mňa komu na mne absolutne záleží a váži si ma ... dalo by sa povedať že mi chýba taká tá skutočná láska a veľmi silné priateľstvo v jednom
@30 ale kazdy rok je to tazsie... je to tu ako v hrnciarskej dielni, sama prazdna nadoba @delica spravna pripomienka! ty si ta 3., cha! ale chodis sem velmi malo, to sa nerata, z takych obcasnych navstevnicok by sa dalo samozrejme vyberat, lez bavime sa o tvrdom jadre
nemôžem si pomôcť, ale keď čítam tie komenty zmachlenej príšery (a pritom sa im vyhýbam), nadobúdam dojem, že je celá z plastu a v sebe má namiesto mozgu motorček z tyčového mixéru
@purenarcissism inak, teraz by ma veľmi zaujímalo, ako si ma minule chcela odpalkovať, keď ani nevieš, kto je môj frajer ten odpal by bol snáď ešte väčší trapas ako @24
To je divné. Pri pohľade na túto anketu som myslela, že ide o niečo viac ako banality. No tak mne skutočne niečo chýba, neprišla som ešte čo to je. :/ Vlastne, prednedávnom som o tú "vec" prišla, no žiaľ neviem čo to bolo. Pokiaľ to nezistím, budem ako zmrzlinový pohár bez dobrej cookies zmrzliny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
Ci to som len zle pochopila?
@delica spravna pripomienka! ty si ta 3., cha! ale chodis sem velmi malo, to sa nerata, z takych obcasnych navstevnicok by sa dalo samozrejme vyberat, lez bavime sa o tvrdom jadre
a chodím sem každý deň som závislá.
@airotciv tebe a laska?
vyzeram bezcitne?
tak ze sa tak pytas
to je iba taka moje zamyslenie, neberte to vážne
peniaze, pokoj a penis
ale inák som okej
sebavedomie,
zdravie (z istej casti),
niekto, komu sa mozem vyplakat na ramene a kto ma pochopi
a niekedy aj rozum
A teplo
Mne chyba zatial len dorobit zadanie, meh
Mam kratkodobe ciele momentalne
nefotí to ostro v interiéri, ani to nefotí pekne, keď je menej svetla, a za tmy nefotí už vôbec pekne podľa mňa :ehm:
mobilný net ma zabíja svojou rýchlosťou.
a ešte aspoň mesiac do prehrávok a skúšok :/