maaam dokonca v penazenke ho nosim aj s jeho foto co sa vzdy cudujem,ze ho naco tam mam.ale toho cloveka neobdivujem a svojim sposobom nie je ani slavna osobnost..je to len po pixi dobry spevak
Kedysi som ich dosť zbierala, mám No Name, Táslera, Mira Žbirku, Mishu, The Bridgeheads, Horkýže Slíže, speváka z U.K.N.D., Chyna, P.S., zopár hokejistov, Andreja Sekeru, potom ešte herca Juraja Zetyáka...
A chcela by som od Toma Hanksa, Stephena Hawkinga, skupinu Allena a jedného herca z Venezuely.
ked som mal 6-7 rokov v nitre som stretol kuka (z horkyze slize kebi bol niekto nevedel) no bol som tam ja brat a sesternica ... bezali sme tam a zme sa ho spitali ce nam neda autogram mali sme papiere vsetko a odpoved znela : nemam pero a tak se sa z autogramom rozlucili =DDD
Jop, mám. Misha Collins /toho tu asi nikto nepozná/. Strašne zlatý chlap, poslal mi ešte extra podpísané fotky s venovaním, aj pre kamarátku. Posielala som už skôr, lenže niektorí už nepodpisujú, niektorí prestali tesne predtým, než som poslala /čo ma ale strašne mrzí/. Teraz idem posielať Christianovi Bale-ovi, Nickelbacku a 3 Doors Down. Som zvedavá čo z toho.
Chcela som aj Stephena Kinga, ten nepodpisuje, chcela som aj Tima Burtona, ten nepodpisuje už vôbec a o Paulovi Coelhovi tiež nič radšej nehovorím...
Má to pre mňa osobnú hodnotu, asi toľko k tomu. Pretože žiadosť o autogramy posielam ľuďom, resp. slávnym ľuďom, ktorí majú/mali vmojom živote veľké zastúpenie a ktorých veľmi obdivujem. Takže tak.
Jj mam vsetkych superstaristov s ceskoslovenskej superst. aj vela fotiek mam s nimi par krat som tam bola v zakulisi prri nich ,potom od Kiro s cinema bizarre ale je uz stare ,od Vratka s ine kafe s tym mam tiez aj fotku a pottom od Johna Terryho (kapitana Chelsea FC keby niekto nevidel) od toho mam podpisany šal
mám podpis zuzany smatanovej potom ešte gabriely dzúrikovej a ešte lily allen potom všetkých superstaristov v ceskoslovenskej superstar a ešte mareka hamšíka a miňa stocha, eltona johna (mám ešte po tatovi) , miley cyrus aj keď iba od kamošky z Londona lebo lístky na jej koncert som nezohnala. no proste je toho dosť.
mmm, niekde mam podpis Joža Pročka potom mám podpisy hercov z DAB.. a ešte mám podpis nedávno zosnulého speváka kapely The Bridgeheads Tomáša dAsK-a (odpočívaj v pokoji) .. a to je myslím asi tak všetko..
Ja dakde mám podpis skupiny AYA ,ale to ešte dakedy zo základky z prvého stupňa , na útržku nejakého papiera a mala som na ruke PUNKREAS ,ale už sa to zmylo a chcela by som plno plno podpisov ,ale najviacej HIM
Mám od Tomiho Joustena z Amorphis, čo som ešte stále poriadne nerozchodila A potom už pár rokov dozadu mám od Sebastiena zo Simple Plan (myslím naživo vyškemrané podpisy)
Tito si tak viac vážim, ostatné, čo mám zo svojich detských čias nerátam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
@demonicbass on je taky nechutny :/
a mimo toho mám podpisy niektorých slovenských hokejistov, aj senzus a ktohovie čo všetko by sa našlo
Nie nechcem podpisy od nikoho!
Načo ? K čomu je to dobré ? Totálna blbosť
Už radčej fotku s dotyčním...
A chcela by som od Toma Hanksa, Stephena Hawkinga, skupinu Allena a jedného herca z Venezuely.
a ešte by som zopár chcela
Chcela som aj Stephena Kinga, ten nepodpisuje, chcela som aj Tima Burtona, ten nepodpisuje už vôbec a o Paulovi Coelhovi tiež nič radšej nehovorím...
Má to pre mňa osobnú hodnotu, asi toľko k tomu. Pretože žiadosť o autogramy posielam ľuďom, resp. slávnym ľuďom, ktorí majú/mali vmojom živote veľké zastúpenie a ktorých veľmi obdivujem. Takže tak.
Tito si tak viac vážim, ostatné, čo mám zo svojich detských čias nerátam
@kaylee A my ešte máme podpisy RR!!!
@perkele ha! ja mam aj wicked!!! HA!!! a aj reneho mam v pamatnicku ako spomienku na zvolen 2008
A brutálne chcem podpisy Doma Howarda a M. Bellamyho dufam že nabuduci rok vo viedni sa mi snáď podarí ^^
ďakujem