Kamoška sa ma včera v škole pýtala, či keď s niekým chodím, mám nejakú tú "zálohu" ku ktorej sa dá ísť, v prípade rozchodu. Povedal som, že nie, lebo podľa mňa to je hlúposť a predsa nebudem počítať s tým, že sa s niekým rozídem...
@Vlcica1989 Televízia. časopisy, okolie... A tým nemyslím, že je IN mať zálohu, ale to, že je tak trochu pretlak na mozgu toho, že nik nemá byť ani len na chvíľu bez partnera. Deti sa len prispôsobia fungovaniu systému...
ja som mala na strednej spoluziacku, ktora dokedy si nenasla tu nahradu, tak sa s tym terajsim ani nerozisla... proste nemohla byt sama...
A teraz ma kupodivu vztah uz 3 roky staly.. a myslim, ze nahradu uz nema ... neviem to je vsetko o vyzralosti ... dnes to niektori beru, ze nemas nikoho si nula.. ale to je picovina na entu samozrejme
Musis byt osobnost aj sama so sebou.. nielen ked s niekym chodis
Ako Kajo spomenul, lutujem tych, co to potrebuju. Pretože všetko je oto o tom ,že ak niečo také popri vztahu potrebuješ, ten človek preteba nie je dostatočný... čiže ten vztah nema zmysel.
A nevidim žiadny dovod robiť to ak niekoho veľmi ľúbim.
Nevkladame do vztahu seriozne vsetko co k tomu patri...
Uz davno sme sa naucili, nevrhat sa za osobou so srdcom na dlani.
Nasi partneri su len moznostami...
A my si vyberame niektoru z tych moznosti.
Urcite sme aj my sami len moznostou...
A takto detinsky sa budeme chranit, pred odmietnutim, aby sme za kazdym mali navrch az kym z toho nevyrastieme a nebudeme pristupovat ku vztahom zodpovedne a so srdcom na dlani
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale je to putchovina....
A teraz ma kupodivu vztah uz 3 roky staly.. a myslim, ze nahradu uz nema ... neviem to je vsetko o vyzralosti ... dnes to niektori beru, ze nemas nikoho si nula.. ale to je picovina na entu samozrejme
Musis byt osobnost aj sama so sebou.. nielen ked s niekym chodis
A nevidim žiadny dovod robiť to ak niekoho veľmi ľúbim.
Nevkladame do vztahu seriozne vsetko co k tomu patri...
Uz davno sme sa naucili, nevrhat sa za osobou so srdcom na dlani.
Nasi partneri su len moznostami...
A my si vyberame niektoru z tych moznosti.
Urcite sme aj my sami len moznostou...
A takto detinsky sa budeme chranit, pred odmietnutim, aby sme za kazdym mali navrch az kym z toho nevyrastieme a nebudeme pristupovat ku vztahom zodpovedne a so srdcom na dlani