čo si myslíte o "iných" ludoch? myslím tým tých potetovaných, podredovaných, popiercingovaných, s tunelmi a pod. Mate voči ním predsudky a pohoršujete sa nad tým "ako si zničili telo" alebo vám nevadia ? A čo si myslíte o tých čo sa zavesia na háky (body
Nemám voči nim predsudky a nemyslim si o nich nič zlé. Len si možno v duchu poviem "au to muselo bolieť", alebo " no to by som si ja nikdy nedala" ale inak je mi to jedno
ja som potetovany,ale mam predsudky voci tym,kt.boli v base a su potetovany..mozu byt nakazeni..a pacia sa mi potetovane baby,ale pierc,tunely nemusim.
práveže voči týmto luďom predsudky absolútne nemám...a aj preto že práve títo ľudia sú poväčšinou uplne fajn a narozdiel od väčšiny tých "normálnych" predsudky voči ostatým nemajú...(ale to je samozrejme len moja osobná skúsenosť)
ja predsudky mam. v podstate mi je jedno, kto si co na seba da, je to ich vec, ale nikdy by som nechodila s takym chlapcom. podla mna je to nicenie tela, lebo plno ludi si potom dava za velke peniaze odstranovat "svoje ozdoby". ked sa to niekomu paci a chce si to nechat do konca zivota tak OK. ale nech potom ludia neplacu, ze nemaju peniaze na odstranovanie.
Nemam. Neriesim taketo veci. Ja si myslim,ze to je kazdeho osobna vec. Ked jemu/jej sa to paci jej vec. Ked je to prehnane vobec sa mi to nepaci. Nech si kazdy so svojim telom robi co len chce.
nemyslím si nič také, mňa väčšinou zaujmú, lebo sa mi to páči a tiež po takom túžim, ale nemám na to také presvedčenie.. a veľa ľudí v mojom okolí má či už tetovanie, piercing, či dredy alebo aj dokopy a nemám dôvod mať predsudky voči takým ľuďom, lebo z takých,čo poznám sú väčšinou poprdeli ľudia a často omnoho vzdelanejší (nemyslím vzdelanie len ako školu, ale všeobecný rozhľad a názory,.. ) ako tí, kt. sú "normálni"
Tetovanie sa mi veľmi páči (ale aj to len s mierou), ale tunely a podobné veci nie. Ale predsudky nemám, je to na človeku. Aj keď nerozumiem prečo to niektorí preháňajú tak, že na sebe majú kilo kovu a ani jediné miesto čistej kože.
tak, v podstate mi je to jedno, ale aj tak si pomyslím svoje, ak vidím niečo nevkusné, otrepané a podobne
(napríklad jedna známa má na nohe svojho už asi nebohého sokola. to je úplne v pohode a má to nejaký zmysel. jedna spolužiačka má na krku vyblednuté farebné hviezdičky a je to strašné
Anyway, mne sa to páči pokiaľ je to v miere a je to aj estetické. Ale nemám rád tie veľké prečačkané tetovania, v jednoduchosti je krása podľa mňa Voči týmto ľuďom predsudky nemám.
Mám predsudky, to hej. Napríklad keď vidím v obchode chalana s tunelom o priemere 4 centimetre tak grcám.
Ale pokiaľ toho nie je moc, tak sa mi páčia aj tetovania- len nech je to originálne, pekné a nie cez celé telo; aj piercingy ešte prežijem, aj keď to už s ami páči menej A dredy úplne že milujem Teda pokiaľ dotyčnému po nich neskáču blchy hej
A to ten body suspension či ako sa to volá.... Tak to grcám úplne najvác, to mám akože vážny predsudok že to nie je v poriadku... A ešte aj to vyrezávanie si do kože rôzne obrázočky, že sa ti z toho spraví jazva... Tak to je vážne hnus. Aj to vypaľovanie. Fuj. To vážne nechápem takých ľudí
ak je to vyslovene prehnane, ze tetovanie ma aj tam kde si normalny clovek nedovidi a na kazdom kusku tela kde mu to len podrzi ma piercing tak sa mi to hnusi a nepaci.. pokial je to vramci normy a slusneho spravania ze to nekrici cez cele mesto tak mi je to sumafuk a niekedy sa mi to aj paci
A pokiaľ ide o tie háky, tak tí s nimi aspoň niečo robia, to mi príde menej divné, ako keď si niekto niečo podobné napchá do obočia, vláči to so sebou a pritom sa s tým robiť nič nedá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Piercing môže byť. Ale zase ak tiež toho nieje moc
Tunely sú tiež ok, ale také veľké, čo už nezrastú je fuj ...
A dredy. Dredy si plánujem dať, takže ..
Ale každopádne predsudky nemám, nech si každý nosí čo chce a robí so svojim telom čo chce..
a nie nemám predsudky, kým to človek nepreháňa. Potom je to kokot drevený
A ešte tej piči z Hotele Paradise , Zuzana...
...je príliš.
pravdepodoben áno, ale inak nie
(napríklad jedna známa má na nohe svojho už asi nebohého sokola. to je úplne v pohode a má to nejaký zmysel. jedna spolužiačka má na krku vyblednuté farebné hviezdičky a je to strašné
(alebo mať aspoň spoločnú fotku
Anyway, mne sa to páči pokiaľ je to v miere a je to aj estetické. Ale nemám rád tie veľké prečačkané tetovania, v jednoduchosti je krása podľa mňa Voči týmto ľuďom predsudky nemám.
Ale pokiaľ toho nie je moc, tak sa mi páčia aj tetovania- len nech je to originálne, pekné a nie cez celé telo; aj piercingy ešte prežijem, aj keď to už s ami páči menej A dredy úplne že milujem Teda pokiaľ dotyčnému po nich neskáču blchy hej
A to ten body suspension či ako sa to volá.... Tak to grcám úplne najvác, to mám akože vážny predsudok že to nie je v poriadku... A ešte aj to vyrezávanie si do kože rôzne obrázočky, že sa ti z toho spraví jazva... Tak to je vážne hnus. Aj to vypaľovanie. Fuj. To vážne nechápem takých ľudí
ale osobne ma nelaka niecim takym sa pocastovat
(samozrejem dotiaľ potiaľ )
A pokiaľ ide o tie háky, tak tí s nimi aspoň niečo robia, to mi príde menej divné, ako keď si niekto niečo podobné napchá do obočia, vláči to so sebou a pritom sa s tým robiť nič nedá
keby som dosel do baru
a boli by len 2 miesta volne
bud vedla "normalneho" človeka
alebo vedla potetovaneho s piercingami a tunelmi
tak si sadnem vedla toho druheho