ako decko som chcela že keď budem "velká" tak si dám, ale teraz keď to vidím na každom... tak mam takí pocit že možno zamestnavatelia budu v buducnosti davať bonusy za čistú pleť
a navyše neviem čo by som takeho dala a silou mocou je to k ničomu...a ani peňazí na zvyš nemám
jj,len tie peniaze sa vzdy pouziju na nieco dolezitejsie a viac potrebnejsie...cize hned ako si to budem moct dovolit,a v buducnosti by mi nevadilo ani keby dam za tetovanie celeho trupu a ruk celorocnu vyplatu
@cloviecik212 chcem aj nechcem. U mňa je to zložité.
Tetovanie sa mi páči a vždy sa mi páčilo, ak je teda dobré. Zopár som ich aj navrhovala a kreslila. Ale veci, ktoré ma pritom napadnú, sú
- zostarnem, budem zošúverená babka a budem mať tetovanie - bude to vyzerať strašne.
- ak si ho dám na blbé miesto, počas tehotenstva priberiem, popraská mi, bude to vyzerať strašne.
- Druhá vec - keby som si ho dala, ale jedného dňa, keď by som sa ho chcela zbaviť, je to dosť zložitý a bolestivý proces, (určite aj drahý), po ktorom zostanú jazvy a ani sa nemusí podariť ho úplne odstrániť.
- a tretia vec, ktorá už je úplne problematická v mojom prípade - farebné tetovanie sa mi veľmi nepáčia a čierne si dať nemôžem :/
Rozmýšľala som nad tým, že by som si možno dala vytetovať meno dieťaťa, keď ho budem mať, ale neviem, v akej farbe by to bolo...v tomto som možno "gýčová" baba - ináč sa mi páčia motýle, kvety, prípadne zvieratá (symbolická lastovička, napríklad) alebo tribaly...ale až také veľké by som asi nechcela.
Nápisy sa mi páčia, samozrejme, meno chlapa by som si vytetovať nedala, ale moje dieťa bude vždy moje dieťa, aj keby nedajbože umrelo, aj keby neviem čo...
Ja som pri "rebéliách" zostala pri piercingu A keď ho už nebudem chcieť nosiť, tak ho vyberiem, zarastie, a zostane mi maximálne malá bodka ako jazva...
donedávna som nikdy nechcela ani som na to nepomyslela, vravela som si načo by mi to bolo, že je to zbytočnosť.. ale po konci tohto leta idem aj ja do toho..konečne som našla niečo v čo verím a 100 percentne ma to odráža a chcem to mať navždy v mojej blízkosti, keby aj nastal čas že na to niekedy zabudnem.. je to jeden výrok ktorý mi dáva veľmi mnoho do života.. strašne sa na to teším, a teším sa aj na to ako to nikto kto nebudem chcieť neuvidí to bude len taká drobnôstka pre moje potešenie
@fleur1301 ano tetovanie je pekné, ale niekomu to ani moc nesekne.. tie argumenty čo si vymenovala sú správne, ale zas nemusí to byť na celé telo a ani nie moc veľké..
Farebné sa ani mne moc nepáčia, ale podaktoré ujdú..
Meno by som si ani ja nedával.. žiadne.. možno znamenie, abo dajaký obrázok za čo by som sa nehanbil..
U mňa nejde o bolesť, ale o to, že sa mi stále páči niečo iné a potom už nie som hrdá na to, čo sa mi páčilo ani na ten príbeh ako sa mi to začalo / prestalo páčiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a navyše neviem čo by som takeho dala a silou mocou je to k ničomu...a ani peňazí na zvyš nemám
také pekné citáty a kotvu a to a to a hento...
Tetovanie sa mi páči a vždy sa mi páčilo, ak je teda dobré. Zopár som ich aj navrhovala a kreslila. Ale veci, ktoré ma pritom napadnú, sú
- zostarnem, budem zošúverená babka a budem mať tetovanie - bude to vyzerať strašne.
- ak si ho dám na blbé miesto, počas tehotenstva priberiem, popraská mi, bude to vyzerať strašne.
- Druhá vec - keby som si ho dala, ale jedného dňa, keď by som sa ho chcela zbaviť, je to dosť zložitý a bolestivý proces, (určite aj drahý), po ktorom zostanú jazvy a ani sa nemusí podariť ho úplne odstrániť.
- a tretia vec, ktorá už je úplne problematická v mojom prípade - farebné tetovanie sa mi veľmi nepáčia a čierne si dať nemôžem :/
Rozmýšľala som nad tým, že by som si možno dala vytetovať meno dieťaťa, keď ho budem mať, ale neviem, v akej farbe by to bolo...v tomto som možno "gýčová" baba - ináč sa mi páčia motýle, kvety, prípadne zvieratá (symbolická lastovička, napríklad) alebo tribaly...ale až také veľké by som asi nechcela.
Nápisy sa mi páčia, samozrejme, meno chlapa by som si vytetovať nedala, ale moje dieťa bude vždy moje dieťa, aj keby nedajbože umrelo, aj keby neviem čo...
Ja som pri "rebéliách" zostala pri piercingu A keď ho už nebudem chcieť nosiť, tak ho vyberiem, zarastie, a zostane mi maximálne malá bodka ako jazva...
Farebné sa ani mne moc nepáčia, ale podaktoré ujdú..
Meno by som si ani ja nedával.. žiadne.. možno znamenie, abo dajaký obrázok za čo by som sa nehanbil..