Moji rodičia sú moc tvrdohlavý...)!! raz som ušla z domu a mám zaracha do 15 je to normálne ja myslím že nie poradte a pridajte sa ak máte problémy s rodičmii !!
Keď sú toto podľa tebe problemovi rodičia, tak to nemáš v hlave v poriadku. Skôr ľutujem deti a nadavam na rodicov, ktori tieto veci absolutne neriešia a nechajú svoje neplnoleté deti do jednej rana vonku bez akéhokoľvek záujmu, buď rada za takých rodičov a ze sa o teba zaujímajú.
keď budeš mať 20 a rodičia ťa nikam nebudú púštať a dávať zaracha za nič len preto, aby si bola doma, potom sa môžeš sťažovať.. v tvojom veku to zmysel nemá
ja som par krát "ušla" tak že ako v noci na nejakú akciu ale to je iné ako keď máš 12 a ujdeš no neviem, to sa nerobi, predstav si ako sa musi tvoja mama citiť
v tvojom veku ma otec pravidelne mlátil, si rozmaznaný parchant čo si nič neváži, keby mi decko utieklo v 12 z domu tak ho zamknem do špajze na rok, a ANO, je to normálne!!!
@ouch nwm išla som von a ušla som autobusom za kamarátmi..:/ ddosrala som si to ach.. a TERAZ SOM zase mohla chodiť a zase som si to pokazila ach božee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
btw. predpokladám, že tá podľa teba tvrdohlavosť je len v tom, že ti nedovolia všetko, čo si zaželáš
Nevyrozumela som to z kontextu a je to dosť podstatné, aby sme sa mohli v tejto téme posunúť ďalej.
v tvojom veku ma otec pravidelne mlátil, si rozmaznaný parchant čo si nič neváži, keby mi decko utieklo v 12 z domu tak ho zamknem do špajze na rok, a ANO, je to normálne!!!