@Sarah1 Zo začiatku mi to tiež nešlo, v druhom ročníku som mal štvorku na vysvedčení ale nakoniec som sa prekonal, požičal som si stroj na doma a začal som si len tak prepisovať rôzne článočky z časopisov a pod. a potom som dával rýchlopis na jedničku-dvojku. Horšie to už bolo s tými administratívnymi listami, kde treba dodržať presný počet riadkov medzi textom a pod. Úderov mám asi (už na strednú nechodím a nespomínam si presne koľko to bolo) 140 za min.
ja ho mám rada, síce bol problém si zvyknúť na desať prstovú hmatovú metódu, keďže z domu som bola naučená písať ôsmimi
nejde mi to tak ako by som chcela, ale dá sa
no na skole nebol moc oblubeny... ja som ho mala rada aj ked som mala 3 ale nevadilo mi to a potom okolo tych listov som mala uz jednotky a ked som sa ucila pisat do skoly tak moj o tri roky mladsi brasko to odkukal a naucil sa tiez pisat vsetkymi desiatimi prstami a teraz pise rychlejsie ako ja
Ja ten predmet milujem, ale už mi to nejde tak, ako mi to išlo na začiatku... Lebo je to ťažké a nechce sa nám klikať a sústrediť... Ale inak mám 1 z toho...
je to asi jediný predmet kde nemusim opravovat znamky.. kedze vzdy mam 1 z toho, mam super ucitelku.. a pisanie ma bavi .. aj ked my na skole piseme este na strojoch takze je to mensi trapas..
neznášala som to dobre, že už to nemáme. Písala som rýchlo vlastným štýlom a profka mi vždy za to nadávala,tak som sa naučila aj prstoklad aby mala dušu na mieste, ale nevyužívam to
Tak zo zaciatku to bolo v poho, ale tak teraz cim je toho viac, tym je to tazsie a je to debilny predmet. Ja som zvyknuty pisat vlastnym sposobom uz 4 roky a preto to nebudem menit Pouzivame na skole ATF (all ten fingers) a ked piseme odpisy, tak ja si vzdy ulozim do textoveho suboru a prepisem chyby a znamky a potom vytlacim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
nejde mi to tak ako by som chcela, ale dá sa
Mne ide veľmi dobre. Píšem len prstokladom
a pisat setkymi desiatimi s diakritikou vem xD tak naco sa trapit? xD