anime.. ah sprotivilo sa mi to skôr ako som si stihla na to urobiť nieaký názor..
Jááj mládež na tom teraz dosť šaleje ako som si všimla, a mne to už lezie na nervy, lebo u každého 2 človeka vidím napr na pokeci napísanie že ako miluje anime a manga a take veci, + nehovoriach o tom že si robia fotky aby boli podobné tomu, + vlasy, oblečenie ,a same blbosti, no proste des.. Takže.. názor si možeš s toho vydedukovať..
anime je dobra sradna. clovek nemusi stale pozerat na realne sceny ktore tazia mysel.niekedy je fajn pozerat na take fantasy. teraz uz nepozeram,tie nove sa mi nepacia( okrem Drawn Together, South Park, Family Guy a American Dad) ale niekedy som na tom ficala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Jááj mládež na tom teraz dosť šaleje ako som si všimla, a mne to už lezie na nervy, lebo u každého 2 človeka vidím napr na pokeci napísanie že ako miluje anime a manga a take veci, + nehovoriach o tom že si robia fotky aby boli podobné tomu, + vlasy, oblečenie ,a same blbosti, no proste des.. Takže.. názor si možeš s toho vydedukovať..