pocuvam viac-menej jeden styl hudby a samozrejme, ze mam rada experimenty, ktore skladby spravia niecim natolko vynimocnym, ze si ich zapamatam aj bez toho, aby som si ich vypocula niekolkokrat. a ked si tak spomeniem na "experiment" S&M...
ja som na tom asi tak, že mám jeden štýl čo je môjmu srdcu blízky a potom sem tam si vypočujem dačo čo ma chytí, ale zasa sú žánre s ktoré ma nechytia vôbec ani jednou pesničkou
Mam asi 10 najoblubenejsich stylov, dalsich 10 oblubenych a otvaram sas tamer comukolvek, co ma zaujme. Zatial ma najmenej zaujal punk a ludovky a slovenskemu hip hopu este tiez co - to vytykam. Oh, ale taky bluuuuues je jedinecny....
Funky, pop, indies, jazz, acid jazz, soul, lo-fi, synthpop, electro, sem-tam trance, DnB, alternative a všetky rôzne ďalšie kombinácie týchto štýlov a ich obmeny či podobné im
@Zasovickovanasrnecka ježiši kriste, som úplny neznaboh, tliacham do prázdna, aj tak neviem čo to je, zbytočne tu na mňa vyťahuješ nejaké názvy, vôbec sa o nejaké experimenty nezaujímam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ako napríklad teraz, trieskam si hlavu o stenu kvôli Róisín Murphy
rumunský folklór (oblasť transylvánia) je mimochodom ako totálne od veci odbočka výborná vec.
Funky, pop, indies, jazz, acid jazz, soul, lo-fi, synthpop, electro, sem-tam trance, DnB, alternative a všetky rôzne ďalšie kombinácie týchto štýlov a ich obmeny či podobné im
@Wednesday áno, keď, tak len _fm
Takže taký ReacTable je len hračka, či čo?
ale nereflektuje to celkom všetko moje počúvanie
hlavne lúbim hravú hudbu, alebo nejakú "navrstvenú" matematickú
nezabudni na naše najfajnovejšie videá, čo tam po last.fm
napr.
» bandzone.cz/atariterror...
» bandzone.cz/ptaah...
» bandzone.cz/rumburax...
@Andry
Ak je to edukačný prostriedok, tak potom na čo slúži? Je ešte niečo iné,viac ako ReacTable? K čomu nás ma zaobchádzanie s tým naučiť?
Podľa mňa je to len nový spôsob tvorenia hudby... Nikto sa so mnou stotožňovať nemusí.
Stačilo povedať hneď