Ano, mojim snom je zalozit si maly hmyzi utulok, kde by som zhromazdoval vsetky nechcene zvieratka, ktore nemaju vlastny domov a musia byt vonku v krikoch, na lukach a stromoch bez majitelov, domova a lasky, bez niekoho s kym by som mohli mazlit a zdielat svoje problemy.
no ja som v poslednej dobe tak trochu aj grenpeace takze ak mi hmyz fakt nerobi nervy tak ho nezabijem napriklad mucha ked je za zaclonou tak otvorim okno a snazim sa ju vyhnat nie zabit alebo ked po mne nieco lezie vonku nechcem to zabit ale len odohnat alebo este v bazene co mame na dvore ked sa topi nejaky hmyz tak sa ho snazim vyhodit von este kym zije ale ze by som ho mal rad sa povedat neda .... a komare , ovada a podobne svine ktore idu na mna s cielom postipat ma neznasam tie treba zabijat lebo oni by urobili to iste keby mohli mne no tento rok alebo skor tuto sezonu som zabil umyselne asi iba jednu muchu a par mravcov a komarov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
áno prosím !
@jebozlesaaplani - budem ziadat vesmir, aby ti sen splnil
@lintu - na tanier su to uz bielkoviny
@torpedo08 - asi mas nervy zo zeleza
@andertvpa - keby si videla tolko lienok ako ja na intraku, tak by si ich uz nemala rada presne tak ako ja
@sadistrom - a bez nej by bol svet o vela krajsi
@bebekex - mas take malicke plus u mna