Ja mám jar veľmi rada, pretože nieje také teplo,väčšinou svieti slnko..všetko je krásne rozkvitnuté a nebyvam v dome takže ani tej práce okolo domu nemám
lepsie ako zima,ale ani jar nemam rad bo treba robit a furt tu najhorsiu robotu daju mne robit..rylovat.. a ten kokotka zoberie pilku a reze si konariky..a potom to ja musim odnasat.. :/ to iste na jesen..
Podľa mňa majú všetky ročné obdobia svoje čaro....ale asi to je tým, že ja nie som negativista, takže keď si predstavím zimu, tak si predstavím krásny, čerstvo napadaný sniežik, bezvetrie a večernú prechádzku so psami a manželom, keď sa všetko ligoce, vŕzganie snehu pod nohami....
Keď si predstavím jar, tak si predstavujem počasie "na mikinu", krásnu zelenú trávu a rozkvitnuté lúky aj stromy, oproti zime už peknú, bledomodrú oblohu.
Keď si predstavím leto, tak ma napadne teplúčko, teplé večery, kúpanie sa, výlety, dovolenky, opekačky...
A na jeseň hra farieb lístia, prechádzky po lese, hríby, vôňa opadaného lístia...
Ach, áno, som romantička
A ešte ma napadlo, že v podstate ku každému ročnému obdobiu sa mi viaže aj nejaká spomienka s mojim drahým
asi tak ako píše @fleur1301 , aj ja som sa naučila vnímať na každom období niečo dobré. je celkom fajn aj cez zimu ked je vonka dosť mínus a svieti slniečko vybrať sa napríklad na prechádzku alebo lyžovať. ak sa človek dobre oblečie, tak si to fakt užije,
ale ja som aj dosť zimomriavá, takže skôr uprednostňujem ak si mám vybrať teplejšie počasie, takže leto, začiatok jesene a druhú polovicu jari.
ja keď som otvárala túto anketu, tak som si myslela, že graf bude celý žlto/oranžový! A teraz zisťujem, že to toľko ľudí má rado jar?? Podľa mňa úplne strašné obdobie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
cize nie
Ale inak áno. Nieje také teplo ako cez leto, a po dlhej dobe je pekné vidieť aj listy na stromoch. Konečne sa dá ísť aj von niekam..
Aspoň niečo, keď nemôže byť hneď leto. Ale tým teplým ránam a večerom v lete sa nevyrovná nič
Keď si predstavím jar, tak si predstavujem počasie "na mikinu", krásnu zelenú trávu a rozkvitnuté lúky aj stromy, oproti zime už peknú, bledomodrú oblohu.
Keď si predstavím leto, tak ma napadne teplúčko, teplé večery, kúpanie sa, výlety, dovolenky, opekačky...
A na jeseň hra farieb lístia, prechádzky po lese, hríby, vôňa opadaného lístia...
Ach, áno, som romantička
A ešte ma napadlo, že v podstate ku každému ročnému obdobiu sa mi viaže aj nejaká spomienka s mojim drahým
ale ja som aj dosť zimomriavá, takže skôr uprednostňujem ak si mám vybrať teplejšie počasie, takže leto, začiatok jesene a druhú polovicu jari.