@kitty7 totok neskorsie hodiny su najhorsie ozraty lude hlavne taky co to nezvladaju... @rumandcokeboy jop bol som pozriet a koly tomu som zalozil temu bo chvilami mi to liezlo na nervy predierat sa davom ale ked si si nasie fajnl fleka bolo fajn a to 15. storocie bolo top. Tento mesiac bude aj v HC ale o dost slabsi.
@pesadilla Z cudzincom by si to mala o dost zaujimavejsie @tangerina to daleko tam som nemal moznost zavitat @spactatus zimne maju nieco do seba dat si medovinu a este ked je poriadne nasnezene a ludia padaju na zadky
Kto by nemiloval Štúrovský jarmok Je super, minulý rok som spomenula triednej (NR), že máme jarmok tak došla, potom dva týždne ospevovvala jak tu je skvele a keď sme došli v septembri do školy prvá otázka bola kedy bude jarmok, že už nabláznila polku učiteľského zboru
celkom aj hej, nemám rada ten hluk a kopu ľudí, ale zvyknem sa pristaviť pri stánkoch napr. ľudových remeselníkov a tak a podebatovať s nimi a samozrejme medovinu, tá k jarmoku patrí (okrem burčiaku, ale ten mi nechutí)
aňíííčko aaaaňko lebo stretnem vždy kope ludi co som sto rokov nevidela,pomedzi to sa zideme partia dobrych kamosov a proste wohodhou, dobra hudbicka rovno vedla mojej milenej krčmy, dobra nalada, ludia, juj! preto idem tento piatoček domkov
trnavky jarmoj je najlepsi ! vona trdelniku, ciganska, burcak, stretnem vsetkych ludi sveta, kupim si pelendrek. : ) skoda ze uz to nie je ako ked som bola mala, ze som a dva dni vkuse len lokotocovala. teraz stoji jeden kolotoc 6 eur takze paaa
jedine co neznasam je sprosty ludia ktori idu rychlostou 1 cm za hodinu, pripadne idu normalnym tempom a zrazu prudko zastavia. a este neznasam mamicky s kocikom co mi pravidelne ojebu cele topanky tym ako mi kolieskami narazaju do noh !!!!!!!!!!! : ((((((
Pozriet, poprechadzat, mozno nieco kupit, zajest. Inak nie... Nie som ten typ co bude mrznut alebo sa potit vo velkom dave a pozerat sa na nejaky program, alebo tam byt niekolko hodin.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale nie také kde sú len samí rumunskí madari s ázijským tovarom
@rumandcokeboy jop bol som pozriet a koly tomu som zalozil temu bo chvilami mi to liezlo na nervy predierat sa davom ale ked si si nasie fajnl fleka bolo fajn a to 15. storocie bolo top. Tento mesiac bude aj v HC ale o dost slabsi.
@tangerina A odkial si ?
taaaaak zle som sa vyjadrila...jasné, že veľmi podstatný prvok v tom všetko je, kto ma zavolá
cez leto ňä
a iba vo veľkých mestách sa mi páči, ináč mi to nenavodí takú atmosféru
a jarmoky mám rád...
@tangerina to daleko tam som nemal moznost zavitat
@spactatus zimne maju nieco do seba dat si medovinu a este ked je poriadne nasnezene a ludia padaju na zadky
jedine co neznasam je sprosty ludia ktori idu rychlostou 1 cm za hodinu, pripadne idu normalnym tempom a zrazu prudko zastavia. a este neznasam mamicky s kocikom co mi pravidelne ojebu cele topanky tym ako mi kolieskami narazaju do noh !!!!!!!!!!! : ((((((