jasne ze mam rad knihy z knih sa ludia ucia a ked citam nejaky pribeh tak sa vzijem do deju a predstavujem si ze som tam miesto roadkov a pismen vidim ludi a okolie je to super strasne rad citam ale nie vzdy mam nato cas :/
citam fakt malo, ale zatial to co som si precital bolo fakt dobre, bud ma to zabavilo a uplne uchvatilo (Harry Potter) alebo poucilo, (knihy od Dana Browna)
no ja na knihy popri skole fakt nemam cas ale to co ma fakt bavi je Evita press(Vsetko alebo nic,Stalo sa mi vsetko,Bez dcery som neodisla...)Tie knihy fakt zboznujem a citala som aj Pottera no to kazdy druhy clovek
mne sa momentalne najviac pacia knihy od R.Cooka .. je to take zaujimave citanie aj ked kazde tretie slovo neviem co znamena .. ale uz sa nejako do toho dostavam potom este take stare zname dievcenske romany a este pottera som citala(ako takmer kazdy) a vacsinou ked citam dajaku knihu tak ju precitam na jeden sup, ale v poslednom case radsej citam webstranky
knihy su fajn najme ak maju putavy pribeh ked sa clovek ponori do pribehu je ako keby on ta hlavna postava a ako by to bol jeho pribeh...milujem citanie
hmmm...práve ma tak napadlo že mám ešte 2 roky nedočítanú knihu Sex po slovensky 2 čo som na narodky dostala...nebaví ma čítanie ale tie príbehy ma fakt dostali
akoze no mam aj terza rozcitanu nejaku ze spisahanie gralu ale stoji mi na stoliku uz mesiac akosi nemam cas nato teraz som ciatal iba ludske emocie od milana nakonecneho to bolo ine psycho sa tolko dozvediet o svojich naladach a pocitoch az mi z tych odbornych terminov drbe
a co hovorite na knizky, kt. napisal P.Colho? samozrejme pre tych, kt. od neho cosi citali, pretoze som kdesi citala nejake recenzie na jeho diela a pisali, ze je to pisane velmi prosto, jednoducho a dej je niekedy slaby alebo nieco v tom zmysle, pretoze mne sa knihy od neho velmi pacia
správne, džonny! je mesiac kníh! postreh... moja úcta kníh sa už viac nedá prejaviť, ako sa prejavuje, prejaví...
coelho... už zase... nie, jeho knihy sú priemerné, čítala som, a kritiky sú na mieste... to si dobré čítala, konečne, odkiaľ sú?
mimochodom, do júla neprečítam ani bla... mám tu jedinú knihu od Stephena Hawkinga... ale prežijem to, zaplním si inak čas, ešte užitočnejšie, existuje totiž aj niečo také, ako pííííííííííííísanieeeee, juchuuuuuuuuuu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a vzdy s hrdinami prezivam dobrodruzstva a starosti... a ked docitam/alebo prerusim citanie, chvilku mi trva kym sa dostanem do skutocnosti
mimochodom.. mame tu marec mesiac knihy a ja mam opaet kopu knih, ktore som sa rozhodol citat.. teda asi po roku sa stavam zavisly na knihach opaet
najviac asi Maxima E. Matkina, Paula Coelha a Stephenie Meyer
coelho... už zase... nie, jeho knihy sú priemerné, čítala som, a kritiky sú na mieste... to si dobré čítala, konečne, odkiaľ sú?
mimochodom, do júla neprečítam ani bla... mám tu jedinú knihu od Stephena Hawkinga... ale prežijem to, zaplním si inak čas, ešte užitočnejšie, existuje totiž aj niečo také, ako pííííííííííííísanieeeee, juchuuuuuuuuuu