ako osobnosť ju rada nemám ,lebo je na môj vkus príliš extravagantná ,ale jej piesne su super podľa mňa a najmä terajšia pieseň Alejandro na tej som závislá
@16 v živote som nič lepšie nečítala! To si musím vytlačiť
,,Ak je duševné zdravie oslabené...identita roztrieštená (kríza osobnosti), ...pervertovaná (homosexualita...), prekrývaná (potláčaná homosexualita), transcendovaná (transgender), znásobená (schizofrénia) či deformovaná ...(...Lady Gaga), jestvuje...náchylnosť... k iným...deviáciám ako je napríklad pedofília, ktorá sa zasa prekrýva so sadizmom...a ten kráča zase ruka v ruke s masochizmom...tak sa odhaľuje...kruh psychických a psychosexuálnych deviácií, kde jedna súvisí s druhou a jedna sa stáva bránou k inej."
podla mna je originálna. Ostatný tu na nu kydajú len podla toho, že má iný štýl obliekania a.t.d. -..že bla bla blaa... A hlavne jej hity. Kebyže dajme tomu naspieva pesničku poker face alebo telephone taká selena gomez alebo hilary duff tak tie pesničky chválite do neviem kam... Nuž slovensko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
,,Ak je duševné zdravie oslabené...identita roztrieštená (kríza osobnosti), ...pervertovaná (homosexualita...), prekrývaná (potláčaná homosexualita), transcendovaná (transgender), znásobená (schizofrénia) či deformovaná ...(...Lady Gaga), jestvuje...náchylnosť... k iným...deviáciám ako je napríklad pedofília, ktorá sa zasa prekrýva so sadizmom...a ten kráča zase ruka v ruke s masochizmom...tak sa odhaľuje...kruh psychických a psychosexuálnych deviácií, kde jedna súvisí s druhou a jedna sa stáva bránou k inej."
mala som ju celkom rada, ale po tomto klipe je pre mna uz iba
škaredou psychopatkou...