ako nazvete cloveka ktori si necha vybielit plet ? len aby nebol cierny a ide na plastiky aby nebol cierny... nie je to trosku svojim sposobom rasisticke ?
nemám jeho albumy, ale tých pár pesničiek čo poznám sú naprosto v pohode...hlavne Smooth Criminal. Ako človek nebol určite zlý, nikdy som neveril tým obvineniam zo zneužívania detí a nikdy som si z neho nerobil srandu ako tí, ktorí keď sa dozvedeli že zomrel zrazu ho začali ľutovať....
Pre mňa jednoznačne král popu, počúvala som ho odmalička, nie až teraz,keď zomrel ako väčšina. Milujem jeho pesničky, majú nejaký význam a každá jedna nesie odkaz ľudstvu. Mám na ne krásne spomienky a sú jediné,ktoré ma dokážu rozplakať. Takisto ho považujem za geniálneho tanečníka.. Je inšpiráciou pre ostatných hudobníkov a tanečníkov...Pomáhal ľuďom, o čom veľa z vás ani nevie, pretože novinári mali zisky len z jeho údajnej pedofílie, drog a podobne. Osobne verím tomu,že pedofil nebol, že to bol ťah obyčajných intrigánov, aby od neho získali peniaze!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale vadí mi, že ho všetci teraz riešia, milujú...Zrazu... Smutné, že si na neho spomenuli až po smrti
nie nemam ho rada