@mayo zacinalo sa zdat ze sa chces vulgarne opat vyjadrovat na niakeho uzivatela v tomto pripade na zakladatelku a viem ze patrik ma viac ako 15 a ja tiez preto som to dal na 15 a nie 16 co by som taktiez rad spravil
@freedomko Michal Sloboda, musím prejaviť pohoršenie nad Vaším psychickým stavom, pretože ak z vety "ja sa fakt snažím držať " usúdite, že sa má človek vulgárne vyjadrovať, nebude všetko na pravom mieste.
Jedine, ak za to môže vaša zjavná neobjektívnosť, nadutosť a zaujatosť, ktorú si už všetci všimli.
A poprosím Vás ešte, nevolajte Patrika Patrikom. To smiem len ja.
nemozem povedat ze by som ju miloval, ale ani sa neda povedat ze ju neznasam...len mi nie je velmi sympaticka hlavne v tom serialy hannah montana...taka je preafektovana, otrasna :-!
co takto nejaka odpoved ktora nebude vyhranena ani ku ano ani ku nie... nemozem povedat ze ju neznasam ani to ze ju milujem....jednoducho zije na zemi takisto ako ja ale preto hned nemusim k nej nieco citit....či..?
Katka chýba ti tam odpoveĎ z časti alebo niečo také...lebo já jú moc nemusím ale zato niektoré pesničky má dobré a ešte aj vo filmoch je dobré ale ako miley a nie hannah
ja milujem ked sa dakde rozoberaju nove 16rocne skriekajuce hviezdicky..to je ta hanah montana ci co to je?ja neviem ale vobec to dievca nemusim..ale kazdy ma iny vkus
90% of the teenage population would have a breakdown, cry and scream if they saw Miley Cyrus standing on the top floor of the Empire State Building ready to jump. Repost this if you are one of the 10% who would be yelling "Jump Bitch" =D
miley ma pekne pesnicky..moznoaj ten serial ma dobry nie ze by som neznasala ju ale to ze je vsade e sa uz pomaly nebude dat kupit nic kde nebude miley cirus to neznasam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
mám to brať tak, že prosíš o milosť?
@hangtime11 zaloz ty niaku peknu napr. "mate ma radi ? " alebo "co si o mne myslite? "
k diskusii nemam rad ludi ktorich nepoznam
má Patrik podľa teba pod 15, som nejak urazil zakladateľku alebo bolo tebe ublížené?
@hangtime11 icq
Jedine, ak za to môže vaša zjavná neobjektívnosť, nadutosť a zaujatosť, ktorú si už všetci všimli.
A poprosím Vás ešte, nevolajte Patrika Patrikom. To smiem len ja.
Ďakujem.
tak neutrál,vpohode je.niektoré pesničky sú super a aj serial sa mi páči