@hoperwale vypijem len čo pohár mlieka alebo stačí zjesť niečo čo obsahuje mlieko a týždeň nespím, zvraciam, potím sa, mám pocit akoby som v bruchu mala nejaký min. 10 kilový kameň, točí sa mi hlava, trasiem sa...
@15matka14 beriem nejaké čudné lieky čo podľa mňa ani nie sú na to, ale nevadí, vobec ho nepijem, nejem ani nič s ním spoločné, chodím na rozne debiliny k lekárom... a vrajže sa mi to zlepšuje bo som mala dačo 50, keď už ani 12 nie je v normále a teraz mám už len 20... ale neviem čo to som nepostrehla
milujem ho kazdy den ho pijem ked sa najde prilezitost a najradsej s malou lyzickou granka a dobre vychladene
@hoperpohroma to si asi nepila este nizkotucne to uz ked nalievas vidis vodu ja sa uspokojim aj s polotucnym ktore kupujeme stale kedze to je cenovo dostupne a celkom dobre ale tak jasne ze plnotucne je najlepsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Mám rada len domáce..
@15matka14 beriem nejaké čudné lieky čo podľa mňa ani nie sú na to, ale nevadí, vobec ho nepijem, nejem ani nič s ním spoločné, chodím na rozne debiliny k lekárom... a vrajže sa mi to zlepšuje bo som mala dačo 50, keď už ani 12 nie je v normále a teraz mám už len 20... ale neviem čo to som nepostrehla
@hoperpohroma to si asi nepila este nizkotucne to uz ked nalievas vidis vodu ja sa uspokojim aj s polotucnym ktore kupujeme stale kedze to je cenovo dostupne a celkom dobre ale tak jasne ze plnotucne je najlepsie
Hociaké hocikde