Pretože ja sa ich bytostne bojím. Som fakt tak strašne šialená alebo sa nájde ešte niekto ako ja, kto nemá rád tie ich chlpatételá a sosáčiky a to, jak trepocú krídlami a útočia na vás... brrrrrr
@4 že stelesnenie nevinnosti... LETKA motýľov je stelesnenie nevinnosti ktoré ma chce VYSTRAŠIŤ NA SMRŤ!!!! stelesnenie nevinnosti... to je milý zlatučký zajačik, nie vraždiaci motýľ
no ja mám z motýľov fóbiu, ty kks...ja sa ich strašne bojím minule nám jeden vletel do bytu tak som sa rozrevala lebo mama sa s bratom smiali a nechceli ho vyhodiť von..normálne som tam revala a zamkla sa v izbe....
nič si z toho nerob, na svete budú vždy väčší šialenci než ty...fór ikzémpl, ja sa bojím hracích skriniek...ak to niekto tromfne, začne ma desiť, kam toto ľudstvo speje
ja mám motýle rada, raz som bola aj v takej velkej motýliarni kde ich bola kopa najroznejších druhov, aj si na mna niektorý sadli to bolo úžasné A mne sa lúbia ich jazýčky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
sak to je najmierumilovnejsia zver
symbol nevinnosti a cistoty
to ja keby ste sa bali pierka z vankusa
ja nemam rada nocne, ked len tak trepocu a lietaju po izbe vecer
sak z teba neodkusne ale zase na druhej strane, poznam aj babu, co sa boji holubov