Mňa Naruto ničím neoslovilo... Videla som 1-2 časti a viac už nechcem. Jedine majú celkom dobré soundtracky. Aký je váš názor na tento kreslený seriál??? Máte ho radi? Preco? Nemáte? Prečo?
Zaujíma ma názor ostatných, lebo občas mám pocit, že som jediná ktorej sa to nepáči...
@15 ti co to videli 1-2x podla mna aspon nie su detinsky, nepripada im to zaujimave... podla mna je to skor pre "male" deti... mna to absolutne nicim nezaujalo... ani dejom ani stylom kreslenia, postavami... nicim... neodsudzujem, len vyjadrujem svoj nazor...
hmm no podla mna ti co nevideli aspon takych 20 casti nevedia ani poriadne posudit...aj moje prve casti boli akoze "ved to je pre deti" ale potom ma to strasne chytlo a musim povedat ze sa mi hodne pacilo
je to hrozna blbost ale chvilu som to pozerala pretoze sa mi pacil gaara xDD ale inak samotna postava naruta je hrozne trapna, nemozem nanho ani pozerat..a vela je tam toho trapneho..velka vacsina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Zaujíma ma názor ostatných, lebo občas mám pocit, že som jediná ktorej sa to nepáči...