@kierkegaard dni idú ako idú, nemá zmysel sa zamýšľať nad tým, ktorý je lepši a ktorý horší... a možno je to aj tým, že to, čo robím, ma veľmi baví... takže nemám problém ani s modrými pondelkami ani s nedeľou, keď treba ísť druhý deň do práce...
Keď som chodil na základku a na strednú som nedele nenávidel
Avšak na výške je mi to jedno a myslím si že v robote o pár rokov, mi to bude tiež relatívne jedno, resp. deň ako akýkoľvek iný. Ono dôležité je podľa mňa že človek nejde v pondelok hocikam, kam musí ísť s nechuťou, pokiaľ vás aspoň trochu baví to, čo robíte, tak je to v pohode aj s tou nedeľou. Keď ale niekomu nedeľa pripomína že ďalší deň bude musieť ísť niekam, kam nechce ísť a robiť niečo, čo nechce robiť, tak bude nedele nenávidieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Everyday is like sunday
Sunday morning
Sunday morning coming down
Odkedy som nasťahovaná k rodičom je nedeľa ultra top prijebany deň.
v nedelu som vzdy ultraproduktivna, cistucka a spokojna
Avšak na výške je mi to jedno a myslím si že v robote o pár rokov, mi to bude tiež relatívne jedno, resp. deň ako akýkoľvek iný. Ono dôležité je podľa mňa že človek nejde v pondelok hocikam, kam musí ísť s nechuťou, pokiaľ vás aspoň trochu baví to, čo robíte, tak je to v pohode aj s tou nedeľou. Keď ale niekomu nedeľa pripomína že ďalší deň bude musieť ísť niekam, kam nechce ísť a robiť niečo, čo nechce robiť, tak bude nedele nenávidieť