lebo ja ix milujem ...najhorši den v tyždni...no streda je horšaa...ale nedelu nemam radaa..vobeec...ako cez prazky mi nedela nevadi ale cez normalne dni...oox..
krutéééééééééééééé..nedela večer je to najdepresivnejšie čo len môže byť...prave ste mi vdaka tejto diskusii skazili aj tak už dost skazenu nedelnu naladu...keby ze tento týžden už nie su prazdiny tak sa hodim o zem
mam ju rada kedze je to stale vikend ale ovela radsej mam sobotu a piatok poobede ked som som doma zo skoly nedele sa vzdy vela ucim na pondelok ako aj dnes cize zas az tak volny den to neni
NENÁVIDÍM NEDEĽU... najhorší deň v týždni... úplne depresívna nálada, nuda a pocit, že v pondelok je škola a nič sa mi nechce učiť je otrasný... proste najhorší deň v týždni... OTRAS!!! ( Tá nuda ma núti myslieť na také blbé veci, na ktoré cez týždeň ani nemám čas a potom sa len zbytočne trápim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
: disappointed:
este ze sa na BIRDZi nezakladaju ZBYTOCNE temy..lebo neviem neviem
uplne hnusna a seredna ako hnusny seredny zombie
We don't celebrate sundays !!!
stastny to chlap
@12 A v iné dni môže byť z teba len polovička pri PC?
Ja nemám rada piatok
ale co sa tyka nedele, po ktorej nasleduje volny pondelok-tak je to super
dnes nedele nenávidím (asi od začiatku septembra), lebo dnes odchádzam na intrák
nedelu neznasam....