no podla toho, ze kde... mnohi povazuju niektore pesnicky od NW alebo od Withinu za pisklave a ja ichdokazem pocuvat od rana do vecera... cize treba viac konkretizovat
kravina, dobre gitarove sola musia mat napad a melodiu, nanestastie vacsina metalovych skupin robia sola ala 4 vysoke tony dokolecka co najrychlejsie a vsetci hudobni analfabeti to zeru ako najvacsiu virtuozitu..
a vysoke tony mam rad ako kedy a ako kde, hlavne musia byt vkusne pouzite. Gillan v Deep Purple to celkom vie
v par pesnickach su znesitelne..tie spievane..to su prudko jebatelne tony ze petko?!
dobre uz slabo zadrbava..
ale inac nie, naznasam ich...a hlavne ked mi jeden mily bastard zacne blacat do ucha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a vysoke tony mam rad ako kedy a ako kde, hlavne musia byt vkusne pouzite. Gillan v Deep Purple to celkom vie
dobre uz slabo zadrbava..
ale inac nie, naznasam ich...a hlavne ked mi jeden mily bastard zacne blacat do ucha