Mám ich rada, pokiaľ sa tam stretnú ľudia, ktorí sa naozaj majú radi a nie nejakí rodinní príslušníci, ktorí sa vidia raz za 5 rokov a tvária sa ako veľká a šťastná rodina
oslavy našej rodinky mám nesmierne rada. najmä u babky, keď sa zíde rodina, čo sa nevidela aj celý rok. počúvam, čo je nové, komu sa ako darí, či je dobre v práci a tak.
a najlepšie je, keď príde rodina "v mojom veku" a môžme pokecať
noo ja ich velmi nemusim..tiee rodinne stretavky ,kde stretnes paní a zistis ze je to tvoja vzdialenaa teta ...noo moc nemuiim...a uviitacie pusinky...brr waaa
-vsetky zeny mi vyhadzuju na oci, ze nemam frajera (no lebo to sa uz patri, aby som v mojom veku niekoho mala, ved som dievka suca uz aj na vydaj)
-vlastna matka na mna nadava kolko len moze
-odmietam sa zucastnovat na nabozenskych seansach organizovanych mojou fanatickou babkou, z coho logicky vyplyva, ze raz zle skoncim a robim im len hanbu
-vsetci ma presviedcaju, ze ma poznaju lepsie ako ja sama seba a samozrejme oni vedia najlepsie, co mam robit/studovat/kde sa zamestnat/...
-a inak pre celu rodinu som najciernejsia ovca, aka sa kedy u nas vyskytla
Nenávidím rodinne oslavy ... je to najhoršie čo môže byť keď sa stretne celá moja rodina a všetci permanentne pi*uju do mňa! ... radšej sa zoberem nekde do pečka . čavte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a najlepšie je, keď príde rodina "v mojom veku" a môžme pokecať
jednoducho, na rodinné oslavy nedám dopustiť.
-vsetky zeny mi vyhadzuju na oci, ze nemam frajera (no lebo to sa uz patri, aby som v mojom veku niekoho mala, ved som dievka suca uz aj na vydaj)
-vlastna matka na mna nadava kolko len moze
-odmietam sa zucastnovat na nabozenskych seansach organizovanych mojou fanatickou babkou, z coho logicky vyplyva, ze raz zle skoncim a robim im len hanbu
-vsetci ma presviedcaju, ze ma poznaju lepsie ako ja sama seba a samozrejme oni vedia najlepsie, co mam robit/studovat/kde sa zamestnat/...
-a inak pre celu rodinu som najciernejsia ovca, aka sa kedy u nas vyskytla
no co je lepsie nez rodinne zlezy?