@holyknight a nepochopila som ta. Nemoze mat clovek nieco rad? Zato ze som uz starsia sa musim uz rovno pochovat? A to musim uz vnimat iba tie tieniste stranky zivota. Poznam ludi co maju aj 35 rokov a povedia niekedy daco taketo ako ja teraz.
Bon Jovi je pecka, najkrajšie pesničky od nich určite always, this aint a love song, someday ill be saturday night, midnight in chelsea a dalšie Peckove balady o láske
@wardog naprosto s tebou sulasim! Someday ill be saturday night mam aj ja neskutocne rada. disappointed: @holyknight a dam tam ten smailik aj ked som potom infantilna!)
A proste sa nechcem vzdat radosti zo zivota! A ja ich mam stale rada aj ked je pravda, ze ked som bola mladsia som bola vyslovene nimi zblbnuta. Zaspavala som a budila sa s ich pesnickami. Tak tomu uz teraz nie je ale stale mi to vela dava. A inak si myslim, ze vacsina ludi mala v zivote nejaky takyto podobny ulet a nemusel zrovna suvisiet s hudbou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
stačilo napísať niečo strohé...
Have A nice day,Its My Life (ak teda hovoríme o tom čo myslím aj ja) súú naj
a k téme...mám ich rada,a kedysi som ich naozaj zbožnovala...či len Jona,alebo celú skupinu...
A proste sa nechcem vzdat radosti zo zivota! A ja ich mam stale rada aj ked je pravda, ze ked som bola mladsia som bola vyslovene nimi zblbnuta. Zaspavala som a budila sa s ich pesnickami. Tak tomu uz teraz nie je ale stale mi to vela dava. A inak si myslim, ze vacsina ludi mala v zivote nejaky takyto podobny ulet a nemusel zrovna suvisiet s hudbou.