milujem ich z celého srdca. ale za najobľúbenejších ich nepovažujem, lebo najobľúbenejších mám asi 4 a to by bolo zavádzajúce. patria do top one, ale o prvé miesto sa delia s ďalšími dvomi-tromi
z klubu do baru z baru na hotel, tak kto má kľúče? ja nie ty trottel, asi že Slivka, tak späť do baru, zas medzi ľudí zase do varu... ách, musím to ich pustiť
perfektná kapelka, super songy - eastie boyz, govorit mockba ppc, atmosféra na koncertoch úžasná, jedna z najlepších a mojich najobľúbenejších kapiel sk
inak treba určitým štýlom života žiť na to, aby ste chápali ich hudbe... takže nič pre diskačov si myslím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
v hlave sračky jak bubon z práčky, vidím smažky, ale tančím až kým mi vlna triašky nepovie stačí, mááám to tak ráááád...
inak treba určitým štýlom života žiť na to, aby ste chápali ich hudbe... takže nič pre diskačov si myslím
ľubim ich